Hallo, ik ben Michelle
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Ik ben Michelle, 26 jaar. Ik ben net in Amsterdam komen wonen, ik ken hier nu wel een aantal mensen maar ben toch opzoek naar wat nieuwe meiden. Mijn huidige vriendinnen hebben of kinderen, of een partner. Dit maakt het erg lastig om spontane dingen te ondernemen. Ik zit zelf nog totaal niet in die fase, kom net begin van de zomer terug van een jaar reizen en ben vol op aan het salsa/bachata/kizomba dansen! Ik dacht ik ga dit is proberen, wellicht dat er iets leuks uit voort komt. Zelf ben ik erg openminded, en denk ik verder dan mijn neus lang is. Ik vind diepe gesprekken dan ook erg interessant, met een dosis humor! Lachen is namelijk erg belangrijk. Voel je vrij om te reageren en wie weet zitten we binnenkort bij elkaar aan tafel! Liefde!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik zit momenteel op een AIP dieet, dit is om je lichaam te detoxen. Ik eet dus voornamelijk biologisch. Ik kan hier en daar wel een keer een uitzondering maken, maar liever niet. Dingen die ik eet, is biologisch vlees of vis/ zoete aardappelen - eieren en alle groentes. Ik eet geen zuivel en geen aardappels, rijst, pasta e.d.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Leukste eetclub in Amsterdam!

Michelle, Amsterdam
2019-01-05

Bekeken: 593

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Ik ben Michelle, 26 jaar. Ik ben net in Amsterdam komen wonen, ik ken hier nu wel een aantal mensen maar ben toch opzoek naar wat nieuwe meiden. Mijn huidige vriendinnen hebben of kinderen, of een partner. Dit maakt het erg lastig om spontane dingen te ondernemen. Ik zit zelf nog totaal niet in die fase, kom net begin van de zomer terug van een jaar reizen en ben vol op aan het salsa/bachata/kizomba dansen! Ik dacht ik ga dit is proberen, wellicht dat er iets leuks uit voort komt. Zelf ben ik erg openminded, en denk ik verder dan mijn neus lang is. Ik vind diepe gesprekken dan ook erg interessant, met een dosis humor! Lachen is namelijk erg belangrijk. 

Ik zit momenteel op een AIP dieet, dit is om je lichaam te detoxen. Ik eet dus voornamelijk biologisch. Ik kan hier en daar wel een keer een uitzondering maken, maar liever niet. Dingen die ik eet, is biologisch vlees of vis/ zoete aardappelen - eieren en alle groentes. Ik eet geen zuivel en geen aardappels, rijst, pasta e.d.  - maar alsnog genoeg om heerlijke gerechten te maken en extra creatief te zijn!

 

Voel je vrij om te reageren en wie weet zitten we binnenkort bij elkaar aan tafel! 

 

Liefde!

https://www.eetclub.nl

Opzoek naar partners in crime met liefde voor eten

Di

Di, Almere
2019-01-07

Bekeken: 794

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hoi, ik kom zelf uit Almere, ben moeder, werk als zelfstandige in de gezondheidszorg en heb een passie voor eten.

lk ben opzoek naar dames en heren in uiteenlopende leeftijden (het liefst in de buurt)  om samen mee te kokkerellen. Leeftijd doet er niet zozeer toe, je kan altijd van elkaar leren.

Door middel van een kookclub doe je toch weer nieuwe inzichten op mbt koken en je leert nieuwe mensen kennen (twee vliegen in één klap)

Ik hou van (lekker) eten, koken en spelen met ingrediënten. Het idee is wel voornamelijk om goedkoop en gezonde voeding te gaan bereiden of een keer gezamenlijk uiteten te gaan.

Graag wel alleen reageren als je aan de volgende voorwaarden kan voldoen; Creativiteit en gezelligheid.