Hallo, ik ben Lotte
lid sinds januari 2019
your image

Woonplaats: Eindhoven

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Ik ben Lotte, ik ben 26, en na een studie in Nijmegen weer teruggekeerd naar Eindhoven. Ik ken hier niet heel veel mensen, dus liijkt het met leuk om via een eetclub nieuwe mensen te ontmoeten en samen leuke dingen rondom eten te doen. Ik ben gek op reizen, hou van lezen, muziekliefhebber en ben sportief aangelegd. Het belangrijkste vind ik gezelligheid en mensen om me heen, dat is wat ik met een eetclubje wat vaker hoop te hebben.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen schaal-, schelp- en weekdieren en geen paddestoelen. Ohja, en iets heel typerends: ik lust geen chocola.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Hapjes, drankjes en een boel gezelligheid!

Lotte, Eindhoven
2019-01-09

Bekeken: 252

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hoi foodlovers!

Onlangs ben ik verhuisd naar Eindhoven, maar ik ken hier nog niet heel erg veel mensen. Het lijkt me daarom echt ontzettend leuk om mijn netwerk wat uit te breiden, en hoe kan dat nou beter dan met wat lekkers te eten erbij? Mijn idee is om op frequente basis samen te eten, borrelen, high tea'en, een spelletje te doen, of misschien zelfs een pubquiz? Ik ben niet echt een meesterchef, maar ik vind het wel ontzettend leuk om met anderen te eten en ben altijd wel opzoek naar een dosis gezelligheid. 

Groetjes Lotte

https://www.eetclub.nl

Gezellig uit-eten clubje Eindhoven zoekt versterking!

Ce

Cecile, Eindhoven
2017-04-16

Bekeken: 371

Aangemeld: 10

Gereageerd: 1

Hallo allemaal, Hou je van lekker eten, borrelen, nieuwe restaurants/eetcafeetjes uitproberen en veel gezelligheid? Dan pas je vast goed bij onze gezellige uit-eten club! We zijn met 6 meiden tussen 27-37 jaar (ongeveer) en ons clubje is ongeveer 1,5 jaar geleden via deze site ontstaan. We gaan een keer per maand uit eten in Eindhoven, wat altijd erg gezellig is. Maar wegens drukte en volle agenda's kunnen er ook regelmatig een aantal meiden niet. We zouden het dan ook erg leuk vinden om nog een aantal (2 a 3) nieuwe leden te verwelkomen...! Spreekt dit oproepje je aan, stuur dan even een berichtje of meld je aan! Groetjes, Cecile