Hallo, ik ben Robert
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Roden

Geslacht: man

Leeftijd: 48

Hoi mijn naam is Robert. Via deze weg ben ik op zoek naar nieuwe contacten en vrienden. Een korte introductie: Ik ben 42 jaar, gescheiden vader van 3 kinderen (18, 13 en 8) en heb sinds vorig jaar een nieuwe relatie. Mijn interesses zijn zeer breed, van voetbal tot Disney en van eten tot politiek. Ik werk als informatiemanager voor een adviesbureau. Wij werken voor gemeenten op interim- of projectbasis. Ik vind het leuk om te koken maar ben geen sterren-kok, met een wijntje of een biertje on the side is het allemaal prima te doen. Zelf koken is niet persé een must maar wel leuk. Lekker uit eten of een activiteit vind ik ook prima. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dat is het doel.
Alles wat we moeten weten over jou?
Verder zijn er geen bijzonderheden
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Eet- en activiteitenclub Groningen

Robert , Roden
2019-02-14

Bekeken: 484

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Ik ben Robert en woon in Roden. Nu weer een tijdje gescheiden en in een nieuwe relatie. Het lijkt mij prettig om mijn sociale leven weer wat socialer te maken. Daarom ben ik op zoek naar leden om een leuke tijd mee te hebben.  Eten of andere activiteiten zo'n 1 x per maand in Groningen en omgeving.

Ik vind het leuk om te koken maar ben geen sterren-kok, met een wijntje of een biertje on the side is het allemaal prima te doen. Zelf koken is niet persé een must maar wel leuk. Lekker uit eten of een activiteit vind ik ook prima. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten, dat is het doel

https://www.eetclub.nl