Hallo, ik ben Hanneke Kraaijvanger
lid sinds januari 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik ben Hanneke, 30 jaar en woon ongeveer 6 jaar in Amsterdam. Voor mijn werk ben ik Jongerencoach bij Spirit. Ik ben een actief en creatief persoon, zo onderneem ik veel. Ik Boulder, ga graag naar de film en ben graag samen mensen. Een echt gezelligheidsdier! Verder ben ik graag zoveel mogelijk buiten. De natuur doet me goed. Ook ben ik begonnen met het maken van kleding.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen voedselallergie en eet alles. Eet het liefst zo minimaal mogelijk vlees en zuivel. Verder ben ik geen fan van zeevruchten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn reizen
Oproepen

Openminded mensen gezocht voor de gezelligste eetclub!

Hanneke Kraaijvanger, Amsterdam
2019-04-14

Bekeken: 71

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hey daar :) Ik ben Hanneke 30 jaar, een zorgzaam, energiek, optimistisch en creatief persoon. 

Het lijkt me leuk om een eetclub te starten met personen uit Amsterdam-Oost. Amsterdam is geweldig! En ik hou van mijn buurt (Indische buurt), het lijkt me nóg gezelliger als ik meer mensen uit de buurt leer kennen. Ik hoop een groepje te vormen/ vinden die een open mind uitstraalt. 

Zit je net als ik boordevol creativiteit en optimisme? En ben je tussen de 25 en 35 jaar? Yes :) voel je vrij om een berichtje te sturen en wie weet tot snel in Amsterdam Oost!

 

https://www.eetclub.nl

Lekker veganistisch eten!

Yvette, Amsterdam
2019-03-06

Bekeken: 92

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Ik eet sinds een tijdje steeds vaker veganistisch. Het lijkt mij heel leuk om met anderen 1 keer per maand samen veganistisch te koken. Ik hou van lekker eten! Dus het hoeft van mij niet allemaal super gezond ofzo. Ik wil vooral experimenteren met vegan eten, want ook dat kan heel lekker zijn! Ik ben zeker geen keukenwonder, dus ik wil het vooral heel laagdrempelig houden. Of we kunnen natuurlijk ook af en toe lekker lekker gaan uiteten! 

Ik ben zelf 31 jaar en ben op zoek naar mensen rond dezelfde leeftijd.

Amsterdam Centrum - Casual Clubje voor Creatieve gezellige mensen;)

Marielle, Amsterdam
2019-06-06

Bekeken: 501

Aangemeld: 18

Gereageerd: 4

Hi allemaal:)

 

Wie ben ik? Een spontane optimistische dertiger, erg open, direct, zorgzaam en gastvrij.  

In mijn vrije tijd doe ik aan rock&roll (dansen), ik ben dol op spelletjes, vind het leuk om dingen te organiseren, om motor te rijden met zonnig weer, ik hou van spontane lastminute vakanties en reizen en probeer af en toe graag wat nieuwe hobbies uit (vb. een kitesurf- en musicalcursus en heb recent een paar kano's gekocht). 

 

Waarom een eetclubje? 

Ik wil graag wat meer mensen leren kennen in Amsterdam en hou er niet van om élke dag voor mezelf te koken. Wel vind ik het erg leuk om m'n best te doen voor andere mensen. Dus bij een eetclub leek het me een win-win: ik word uitgedaagd om af en toe een heerlijk gerecht te fabriceren en hoef daarnaast wat minder vaak zelf te koken.

Wanneer jij er ook zo instaat lijkt het me leuk je te leren kennen! 

 

Mariëlle

 

 

Update 24 mei: vanavond de 1e bijeenkomst Amsterdam centrum, wil je je nog aanmelden, of bv voor een 2e bijeenkomst, we hebben nog plek! :)

2e bijeenkomst: 28 juni, Bos&Lommer

flexetariërs en (begin) dertigers so far in de groep