Hallo, ik ben Hanneke Kraaijvanger
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 35

Ik ben Hanneke, 30 jaar en woon ongeveer 6 jaar in Amsterdam. Voor mijn werk ben ik Jongerencoach bij Spirit. Ik ben een actief en creatief persoon, zo onderneem ik veel. Ik Boulder, ga graag naar de film en ben graag samen mensen. Een echt gezelligheidsdier! Verder ben ik graag zoveel mogelijk buiten. De natuur doet me goed. Ook ben ik begonnen met het maken van kleding.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen voedselallergie en eet alles. Eet het liefst zo minimaal mogelijk vlees en zuivel. Verder ben ik geen fan van zeevruchten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Mijn reizen
Oproepen

Openminded mensen gezocht voor de gezelligste eetclub!

Hanneke Kraaijvanger, Amsterdam
2019-04-14

Bekeken: 486

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hey daar :) Ik ben Hanneke 30 jaar, een zorgzaam, energiek, optimistisch en creatief persoon. 

Het lijkt me leuk om een eetclub te starten met personen uit Amsterdam-Oost. Amsterdam is geweldig! En ik hou van mijn buurt (Indische buurt), het lijkt me nóg gezelliger als ik meer mensen uit de buurt leer kennen. Ik hoop een groepje te vormen/ vinden die een open mind uitstraalt. 

Zit je net als ik boordevol creativiteit en optimisme? En ben je tussen de 25 en 35 jaar? Yes :) voel je vrij om een berichtje te sturen en wie weet tot snel in Amsterdam Oost!

 

https://www.eetclub.nl

Lekker veganistisch eten!

Yvette, Amsterdam
2019-03-06

Bekeken: 507

Aangemeld: 3

Gereageerd: 0

Ik eet sinds een tijdje steeds vaker veganistisch. Het lijkt mij heel leuk om met anderen 1 keer per maand samen veganistisch te koken. Ik hou van lekker eten! Dus het hoeft van mij niet allemaal super gezond ofzo. Ik wil vooral experimenteren met vegan eten, want ook dat kan heel lekker zijn! Ik ben zeker geen keukenwonder, dus ik wil het vooral heel laagdrempelig houden. Of we kunnen natuurlijk ook af en toe lekker lekker gaan uiteten! 

Ik ben zelf 31 jaar en ben op zoek naar mensen rond dezelfde leeftijd.