Hallo, ik ben Mandy
lid sinds januari 2019
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Dag allemaal! Ik ben Mandy, 31 jaar en woonachtig in Den Haag. Ik ben opzoek naar een leuk groepje om samen mee te koken, ideeën uit te wisselen, kletsen en borrelen. Zonder verplichtingen. Gewoon om mensen te leren kennen en plezier te hebben. Ik ben naast lekker (en gezond) eten en drinken gek op yoga, wandelen, een goed boek en reizen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Momenteel houd ik mij aan een FODmap dieet, maar dat is maar voor een bepaalde duur. Wel zal ik verlopig glutenvrij eten.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Oproepen

Gewoon omdat het kan!

Mandy, Den Haag
2019-01-20

Bekeken: 237

Aangemeld: 8

Gereageerd: 1

Dag allemaal! Ik ben Mandy, 31 jaar en woonachtig in Den Haag. Ik ben opzoek naar een leuk groepje om samen mee te koken, ideeën uit te wisselen, kletsen en borrelen. Zonder verplichtingen. Gewoon om mensen te leren kennen en plezier te hebben. Ik ben naast lekker (en gezond) eten en drinken gek op yoga, wandelen, een goed boek en reizen. Interesse? ik hoor graag van je! wellicht kunnen we binnekort eens een kop koffie of een borrel drinken.

https://www.eetclub.nl

Eet & borrelclub Leiden

Lianne, Leiden
2019-06-01

Bekeken: 454

Aangemeld: 20

Gereageerd: 5

Hoi allemaal!

Mijn naam is Lianne en ik ben 32 jaar. Mijn leven lang woon ik al in Leiden maar gek genoeg zijn de mensen die ik hier ken op een hand te tellen. Tijd om daar verandering in te brengen! Mijn vriendinnen zijn allemaal lekker gesetteld en zijn inmiddels allemaal moeder geworden. Ik vind het heerlijk om op mijn bank te Netflixen maar dit gebeurd de laatste tijd een beetje te veel, er is zo veel te ontdekken! Daarom ben ik op zoek naar meiden in de dertig die het leuk vinden om samen te koken, restaurantjes te ontdekken en gewoon lekker een borrel te doen op een terras of in een kroegje.

Iets meer over mij; sociaal en open-minded gezelligheidsmens. Ik heb een leuk appartement waar ik graag in rommel, ben een enorme kringloop fan, sportief en ben gek op reizen. Als ik thuis eet kook ik een lekkere gezonde maaltijd. Gek op vis! Pizza en sushi zijn ook belangrijke maaltijden ;)

Herken jij jezelf in bovenstaande? Dan hoor ik graag van je! 

Groetjes Lianne