Hallo, ik ben Jody Kersten
lid sinds January 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 36

Hi! Mijn naam is Jody, ben 31 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Limburg maar ik woon al sinds mijn 17de in Utrecht. Daar heb ik toen mijn studie maatschappelijk werk gedaan. Inmiddels woon ik alweer 9 jaar in Amsterdam. Ik heb een super leuke baan als hulpverlener in de psychose zorg en heb het naar mijn zin in Amsterdam! Maar, ik merk dat het mij ook heel leuk lijkt nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb er een tijdje tussenuit gelegen en in de ziektewet gezeten en daardoor wat jaartjes pret, wijntjes en etentjes gemist:) Inmiddels hebben eigenlijk alle vriendinnetjes om mij heen al een aantal jaar een gezinnetje gesticht (en nu ben ik heel erg gek op hen en de kinderen) maar zou ik het voor mezelf te gek vinden ook weer wat nieuwe mensen te ontmoeten :) Misschien om een lekker wijntje mee te doen, een hapje te eten of een eetclubje natuurlijk op te zetten. Lijkt het je gezellig? Stuur me een berichtje :) Liefs Jody
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd minder van visgerechten of vis in het algemeen eigenlijk. Maar dat is voor mij eigenlijk echt bijzaak. Het lijkt me enorm leuk om op een gezellige manier ( koken, hapje drankje) leuke nieuwe mensen te ontmoeten :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Oproepen

Wie heeft er zin in een wijntje of samen een hapje eten? :-)

Jody Kersten, Amsterdam
2019-03-08

Bekeken: 653

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hii!

Ik ben Jody, 31 jaar oud. Ik kom oorspronkelijk uit Limburg maar ik woon al sinds mijn 17de in Utrecht. Daar heb ik toen mijn studie maatschappelijk werk gedaan. Inmiddels woon ik alweer 9 jaar in Amsterdam. Ik heb een super leuke baan als hulpverlener in de psychose zorg en heb het naar mijn zin in Amsterdam! Maar, ik merk dat het mij ook heel leuk lijkt nieuwe mensen te ontmoeten. Ik heb er een tijdje tussenuit gelegen en in de ziektewet gezeten en daardoor wat jaartjes pret, wijntjes en etentjes gemist:)

Inmiddels hebben eigenlijk alle vriendinnetjes om mij heen al een aantal jaar een gezinnetje gesticht (en nu ben ik heel erg gek op hen en de kinderen) maar zou ik het voor mezelf te gek vinden ook weer wat nieuwe mensen te ontmoeten :)

Misschien om een lekker wijntje mee te doen, een hapje te eten of een eetclubje natuurlijk op te zetten.  

Lijkt het je gezellig? Stuur me een berichtje :)

 

Liefs Jody 

https://www.eetclub.nl