Hallo, ik ben Kimberley
lid sinds February 2019
your image

Woonplaats: Numansdorp

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hoi! ik ben Kimberley, 25 jaar en run mijn eigen hondenuitlaatservice. Doordat ik werk als zzp\'er leer ik niet veel mensen van mijn leeftijd kennen en daarom wil ik graag nieuwe mensen ontmoeten om gezellig mee op pad te gaan, mee te koken en te kletsen. Ik word blij van lekker borrelen, terrasjes pakken, high tea\'en, foodtruck festivals, uiteten en meer!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik beschik helaas (nog) niet over een eigen keuken waar gekookt kan worden. Ik hoop over een niet al te lange tijd te kunnen gaan samenwonen met mijn vriend dus dan is iedereen welkom!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Wining & dining Rotterdam (twintigers)

Kimberley , Numansdorp
2019-02-17

Bekeken: 498

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! Mijn naam is Kimberley, 24 jaar en ik kom uit de buurt van Rotterdam.

Ik ben een echte bourgondier en ook dol op een lekkere drankje. Ik eet vegetarisch en zou graag meerdere vegetariers willen ontmoeten. Ik ben op zoek naar een groep, of wil er een oprichten, met leeftijdsgenoten die net als mij genieten van eten, dus als mensen vlees eten vind ik dat helemaal geen probleem.

Lijkt mij leuk om samen te genieten van zelfgemaakte gerechten en te kletsen onder het genot van een drankje bij iemand thuis, maar ook om culinaire uitstapjes te maken. Met z'n alle ergens wat drinken, een kook/cocktail workshop te doen of restaurantjes te ontdekken in Rotterdam voor een lekkere lunch of diner bijvoorbeeld. Ik heb er zin in en kijk uit naar enthousiaste reacties!

https://www.eetclub.nl