Hallo, ik ben Joëlle
lid sinds February 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Ik ben Joëlle, 28 jaar en woon 6 jaar in Amsterdam. Ik ben werkzaam bij een vastgoedbeheerder op de commerciële afdeling. Door gezellig te borrelen op het terras na werk, uiteten of samen koken met een eetclubje hoop ik mijn kring uit te kunnen breiden. Verder houd ik erg van reizen, probeer het sporten (fitness en baantjes zwemmen) op te pakken en ben ook dagelijks buiten te vinden voor een wandeling. Op de planning staat om te beginnen met hockey en yoga verder op te pakken, maar sta ook open voor andere activiteiten zoals padel en wandklimmen. Het zou leuk zijn om samen nieuwe dingen te ontdekken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Laten we elkaar leren kennen. Alles is bespreekbaar!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Kookboeken
Oproepen

Join the crew!

Joëlle, Amsterdam
2022-01-25

Bekeken: 307

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hoi Amsterdamse dames, Samen met Amber zou ik het leuk vinden om een eetclubje op te zetten. Wij kennen elkaar nu krap een jaartje, zijn allebei 28 jaar en wonen beiden in oudwest. We zouden het leuk vinden om onze kring uit te breiden met gezellige meiden die in de buurt wonen door samen te borrelen, koken/eten en uiteten. Daarnaast hebben wij het plan om samen op hockey te gaan wanneer alles weer wat rustiger is, willen we leren padellen en hebben we al eens besproken om andere nieuwe activiteiten te gaan uitproberen, zoals wandklimmen. Koffie drinken, wandelen, nieuwe lunchplekjes ontdekken en hier en daar een festival/feestje willen we uiteraard ook voortzetten. We staan open voor van alles! :) Lijkt het je leuk om ons te leren kennen en wil je je aan sluiten zodat we een leuk groepje in Amsterdam hebben, stuur dan een berichtje!

https://www.eetclub.nl

Amsterdammers opgelet

Merel , Amsterdam
2019-02-12

Bekeken: 564

Aangemeld: 9

Gereageerd: 1

Amsterdammers opgelet. Wij zijn opzoek naar leden voor onze eetclub. We zijn opzoek naar mannen en vrouwen tussen de 20 en 30 jaar om lange avondjes mee te tafelen. 

Zelf staan we aan het begin van onze carriere. Zijn we gek op op verse producten, de italiaanse en mediteraanse keuken, kaasplankjes, borrelplankjes, desserts en ga zo maar door.

Een goed glas wijn, of een speciaalbiertjes mag voor ons aan tafel ook niet missen. Wanneer het zonnetje schijnt vind je ons op het terras of in het park. Ook gaan we graag naar festivals of een avondje stappen in een van de stamkroegjes. 

Kan jij je vinden in bovenstaande omschrijving? Aarzal niet en zien we je reactie graag tegemoet!

Tot snel.