Hallo, ik ben Martha
lid sinds February 2019
your image

Woonplaats: Hilversum

Geslacht: vrouw

Hoi allemaal, Mijn naam is Martha, ik ben 27 jaar oud. Ik kom van oorsprong uit de regio Haarlem maar heb de afgelopen jaren in Groningen gewoond voor mijn studie. Inmiddels ben ik afgestudeerd en woon ik sinds februari met mijn vriend samen in Hilversum. Aangezien zowel mijn vriend als ik niet uit de buurt komen zou het mij leuk lijken om in een ontspannen sfeer nieuwe mensen te ontmoeten. Ik ben vooral opzoek naar gezelligheid en een kookclub lijkt mij erg leuk. Ik vind koken leuk maar ga net zo graag ergens wat eten of een borrel doen. Lijkt het jou ook wat, meld je dan aan en hopelijk tot gauw! Martha
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet zelf alles maar heb er geen problemen mee om mijn recepten aan te passen op dieetwensen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid en lekker eten/drinken in Hilversum!

Ma

Martha , Hilversum
2019-03-01

Bekeken: 709

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hoi allemaal,

 

Mijn naam is Martha, ik ben 27 jaar oud. Ik kom van oorsprong uit de regio Haarlem maar heb de afgelopen drie jaren in Groningen gewoond voor mijn rechten studie. Inmiddels ben ik afgestudeerd en woon ik sinds februari met mijn vriend samen in Hilversum. 

Aangezien zowel mijn vriend als ik niet uit de buurt komen zou het mij leuk lijken om in een ontspannen sfeer nieuwe meiden te ontmoeten. Ik vind koken leuk maar ga net zo graag ergens wat eten of een borrel doen, als het maar gezellig is!

Ben jij tussen de 25-35 jaar, kom je uit de regio Hilversum en lijkt het je leuk om eens in de 2-3 weken een keer met een groepje wat af te spreken, meld je dan aan en hopelijk zien we elkaar gauw!

Martha 

https://www.eetclub.nl