Hallo, ik ben Antoine Viotto
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Doetinchem

Geslacht: man

Leeftijd: 35

Ik ben een jong Fransman en ik woon in Nederland sinds September 2014. Vroeger heb ik in de Franse Alpen en ook in Bourgogne gewoond, daardoor heb ik wat smaak voor lekker kaas en wijn opgebouwd. (Ik heb ook wijn hier meegenomen) Mijn Nederlandse is nog niet perfect, daarom denk ik, heb ik niet eerder geprobeerd om lid van een eet club te worden. Ik vind het well jammer omdat het lijkt mee een goed methode om mensen, waarmee ik de passie voor lekker koken en eten deelt, te ontmoeten en leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Als Fransman eet ik en kook ik van alles wat. Ik zou dus iets verassant voor jullie kunnen kooken maar wel altijd lekker.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
TV-programma’s
Topkoks
Mijn reizen
Oproepen

Lekker samen koken om ons kok-horizon te uitbreiden

An

Antoine Viotto, Doetinchem
2020-05-24

Bekeken: 544

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Ik ben elke week aan het koken, en nu voor tijdje al alleen voor mezelf en dat vind ik ergens wel zonder, omdat uiteindelijk de leukste in koken is wel om ons eigen recepten te delen. Ik komt uit Frankrijk en ik heb de indruk dat ik altijd hetzelfde gerechten kook, daarom dacht ik dat door een eetclub zou ik nieuwe recepten ontdekken en mijn horizon uitbreiden. Als jij het interessant vindt om wat anders te proeven, of leuk om een gezellig maaltijd te delen ben jij van hart welkom bij deze club.

https://www.eetclub.nl