Hallo, ik ben Karen
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Meppel

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Hoi ik ben Karen, 29 jaar en woon samen met mijn vriend Hans en kat sinds 2 jaar in Meppel. Om mijn netwerk wat te vergroten ben ik op zoek naar een gezellige eetclub met gelijkgestemden. Mijn hobbies zijn tennis, wandelen, series kijken, spelletjes spelen en ik houd van lekker eten en een goed glas wijn :). Wat koken betreft beschik ik volgens mij wel over de basisvaardigheden en mijn gerechten worden meestal goed ontvangen. Ik zou het leuk vinden om nieuwe inspiratie op te doen en van elkaar wat te leren. Uit eten doe ik ook graag, dus dit samen met anderen doen en goede (het liefst betaalbare) restaurants delen vind ik ook erg leuk. Een lunch gecombineerd met een flinke wandeling sla ik ook niet af!
Alles wat we moeten weten over jou?
Mijn vriend is ook eetliefhebber en een goede kok, hij vind het af en toe ook leuk om aan te sluiten.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Oproepen

Dames eetclub 28-35 jaar

Karen, Meppel
2019-04-16

Bekeken: 547

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Sinds enige tijd woon ik samen met vriendlief in het mooie Meppel. Het lijkt me leuk in de omgeving van Meppel/Zwolle een eetclub te starten om thuis te koken, een keer uit eten te gaan, een foodfestival te bezoeken of bijvoorbeeld eten te combineren met een flinke wandeling of andere activiteit.

Zelf ben ik 29 jaar en zou het leuk vinden om in contact te komen met dames die in dezelfde levensfase zitten. Ik houd van goede gesprekken, ben ‘down to earth’, maar sta ook open voor nieuwe dingen en hoop op het vinden van gelijk gestemden ;). 

Wie spreekt dit bericht aan? 

https://www.eetclub.nl