Hallo, ik ben Martine
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Den Haag

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 51

Hi all! Ik ben 46 jaar, getrouwd, moeder van 2 pubers en woon bijna 3 jaar in Den Haag. De eerste jaren in DH hebben vooral in het teken gestaan van verbouwen, werken en gezin. Inmiddels heb ik best wat mensen leren kennen maar op de een of andere manier mis ik nog leuke vrouwen om (spontaan) mee af te spreken. Ik ga graag op stap, ben dol op gin tonic, dansen, leuke (nieuwe) restaurantjes ontdekken of gewoon lekker een dagje naar het strand relaxen op een bedje. Maar van een fijne wandeling in het bos met de hond en koffie in de zon word ik ook heel gelukkig. Herken jij jezelf hierin? Dan hoop ik je snel te ontmoeten! Liefs, Martine
Alles wat we moeten weten over jou?
Ben geen topkok maar vind de gezelligheid vooral heel belangrijk!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Haagse Hopjes

Martine, Den Haag
2019-03-08

Bekeken: 510

Aangemeld: 2

Gereageerd: 2

Hey daar!

Ik ben 46 jaar, getrouwd, moeder van 2 pubers en woon bijna 3 jaar in Den Haag. De eerste jaren in DH hebben vooral in het teken gestaan van verbouwen, werken en gezin. Inmiddels heb ik best wat mensen leren kennen maar op de een of andere manier mis ik nog leuke vrouwen om (spontaan) mee af te spreken. 

De eetclub zie ik heel ontspannen voor me. Drankje drinken, plaatjes draaien en samen gezellig koken. Of mooie planken vol met heerlijke hapjes.... dat kan ik heel goed :-) Het lijkt me daarnaast ook leuk om met elkaar te genieten van onze geweldige stad aan zee.

Ik ga graag op stap, naar een museum, concert, you name it. Ben dol op gin tonic, dansen, leuke (nieuwe) restaurantjes ontdekken of gewoon lekker een dagje naar het strand en relaxen op een bedje. Van een fijne wandeling in het bos met de hond en koffie in de zon word ik ook heel gelukkig.

Herken jij jezelf hierin? Dan hoop ik dat je je aanmeldt voor de Haagse Hopjes eetclub!

Liefs, Martine

https://www.eetclub.nl