Hallo, ik ben Sanne
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Breda

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hallo! Ik ben 29 jaar, ben dol op koken en zou me er graag verder in willen ontwikkelen en daarbij nieuwe mensen leren kennen. Ik heb in Rotterdam en Maastricht gestudeerd en ben na het afstuderen een tijd gaan reizen, waarna mijn vrienden zich over heel Nederland / buitenland hebben verspreid. Sinds bijna vier jaar woon en werk ik nu in Breda en het lijkt me fijn om mensen in de omgeving te kennen met dezelfde interesses - niet alleen om samen te eten maar wellicht ook om eens mee te borrelen of een bakje koffie te doen. Ik ben een echt bourgondisch persoon en kan enorm genieten van lekker eten, borrelen en speciaal biertjes. Daarnaast hou ik ook van reizen, interessante gesprekken, bioscoopje pakken (ik heb een Pathé-pas) en kan ik heel erg genieten van muziek.
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen voedselallergie, ik merk dat ik gevoelig ben voor zakjes/pakjes en melkproducten dus het liefst kook ik met kruiden en zonder pakjes en zakjes.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Topkoks
Oproepen

Bourgondische mensen gezocht!

Sanne, Breda
2019-03-25

Bekeken: 679

Aangemeld: 8

Gereageerd: 6

Hallo! Ik ben Sanne, 27 jaar, ben dol op koken en zou me er graag verder in willen ontwikkelen en daarbij nieuwe mensen leren kennen. Ik heb in Rotterdam en Maastricht gestudeerd en ben na het afstuderen een tijd gaan reizen, waarna mijn vrienden zich over heel Nederland / buitenland hebben verspreid. Sinds bijna twee jaar woon en werk ik nu in Breda en het lijkt me fijn om mensen in de omgeving te kennen met dezelfde interesses - niet alleen om samen te eten maar wellicht ook om eens mee te borrelen of een bakje koffie te doen. Ik ben een echt bourgondisch persoon en kan enorm genieten van lekker eten, borrelen en speciaal biertjes. Daarnaast hou ik ook van reizen, interessante gesprekken, bioscoopje pakken (ik heb een Pathé-pas) en kan ik heel erg genieten van muziek

https://www.eetclub.nl

Eetclub Breda

Paula, Breda
2018-12-20

Bekeken: 681

Aangemeld: 9

Gereageerd: 3

We zijn twee vriendinnen van 27 jaar. We vinden het leuk om te koken en zouden graag een eet/kookclubje oprichten. Dit om lekkere recepten en technieken van elkaar te leren. Daarnaast om natuurlijk leuke contacten op te doen. Ons idee is om dit ongeveer 1x per maand te organiseren.

Lijkt het je leuk om aan te sluiten, stuur me dan een berichtje!