Hallo, ik ben Minoesh
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Het lijkt me leuk om met een vast groepje regelmatig samen te borrelen of te koken. Helaas zijn veel vrienden van me na het afstuderen verhuisd naar een andere stad en daarom zou ik graag nieuwe mensen willen leren kennen. Stuur me gerust een berichtje bij interesse.
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Oproepen

Borrelclub in Nijmegen!

Minoesh, Nijmegen
2022-06-23

Bekeken: 365

Aangemeld: 0

Gereageerd: 6

Hoi ik ben Minoesh, 25 jaar en woon in Nijmegen. Ik sport regelmatig en een feestje of festival sla ik zeker niet af. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en samen te borrelen of te koken! Lijkt dit je gezellig, let me know! 

 

 

https://www.eetclub.nl

Koken/eten/drinken in Nijmegen (25-35)

Su

Suzie , Nijmegen
2019-03-27

Bekeken: 726

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hi!

Mijn naam is Suzie, ik ben 25 jaar en woon al mijn hele leven in het prachtige Nijmegen. Sinds augustus 2018 woon ik samen met mijn vriend. Heel gezelig natuurlijk, maar het koken voor twee mensen zorgt ervoor dat ik soms verval in eindeloze variaties op aardappelen-groente-vlees. 

Als echte bourgondiër zou ik het leuk vinden om met een clubje mensen weer wat meer nieuwe recepten te proberen. Ik eet zelf vrijwel alles en probeer graag nieuwe ingrediënten. Bij het koken en tafelen een wijntje (of biertje, of cocktail) drinken vind ik hartstikke leuk. Dat kan wat mij betreft bij iemand thuis, maar ook in een restaurantje (want die hebben we in Nijmegen natuurlijk heel veel).

Mijn idee voor deze eetclub is om eens in de maand bij iemand thuis of in een restaurantje af te spreken. Spreekt dit je aan, stuur dan even een berichtje!