Hallo, ik ben Britt
lid sinds March 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Mijn naam is Britt, 31 jaar en ik woon in de Pijp! Ik ben op zoek naar een gezellig groepje meiden die het leuk vindt om regelmatig samen te komen. Voor een borreltje, wat snacks, misschien een andere activiteit om te doen. Avondje samen stappen? Ik ben overal voor in. Ik ben verder dertigerscoach en in opleiding tot relatietherapeut. Ben geinteresseerd in allerlei dingen maar vooral in spiritualiteit, plantmedicijnen, zelfontwikkeling en nieuwe dingen uit proberen ;-)
Alles wat we moeten weten over jou?
...
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Eten, uitgaan, borrelen, eindeloos praten? -- Meld je aan voor mijn 'eetclubje'

Britt, Amsterdam
2023-11-22

Bekeken: 336

Aangemeld: 0

Gereageerd: 4

Een hele tijd geleden heb ik hier super leuke vriendinnen leren kennen. Helaas gaan veel nu de stad uit en ben ik eigenlijk weer op zoek naar een leuk clubje meiden die in Amsterdam wonen en zin hebben om regelmatig af te spreken. Bovendien is mijn relatie net uit en kan ik wel wat plezier en fun gebruiken in m'n leven.

 

Hoewel deze site natuurlijk eetclub.nl heet, ben ik vooral op zoek naar like-minded meiden die het ook leuk vinden om af en toe samen naar een feestje te gaan, stuk te wandelen, musea te bezoeken. Gewoon echt vriendinnen dus. Iets over mij: ik ben 31 jaar en woon met mijn hondje Puk in de Pijp. Ik ben coach van beroep en in opleiding tot relatietherapeut. Ik vind het super leuk om nieuwe dingen uit te proberen en daag mijzelf hier regelmatig in uit (ik ben bijvoorbeeld onlangs op skateboard les gegaan haha). Ik ben spiritueel maar wel met beiden benen op de grond. Ik vind het bijvoorbeeld leuk om regelmatig naar ecstatic dance feestjes te gaan maar bezoek ook nog regelmatig technofeestjes in Radion of Lofi (zou heel leuk zijn als jij dit soort feestjes ook tof vind, kunnen we samen aangezien veel van m'n vriendinnen vriendjes hebben en minder uitgaan haha).

 

Ik ben continu bezig om te groeien en mezelf uit te dagen en zou het heel inspirerend vinden als ik een paar meiden ontmoet die zich hier in herkennen. Oja, ik vind humor erg belangrijk ;-). Nou, lijkt bijna alsof ik een nieuwe date zoek haha. Maar goed! Reageer vooral als je jezelf herkent in mijn verhaal en let's meet up!

https://www.eetclub.nl