Hallo, ik ben Jill
lid sinds april 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 22

Hoi! Ik ben Jill, 22 jaar en ik studeer Horeca Management. Ik zou graag wat nieuwe mensen willen leren kennen in Arnhem. Ik ben dol op lekker eten en lekkere wijntjes en het is dan ook een echte passie van mij. Ik hoop dit met anderen te kunnen delen :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van gezelligheid en wijntjes. Ook ben ik dol op speciaalbiertjes. Ik vind het leuk om nieuwe dingen te proberen en nieuwe mensen te leren kennen. Ik hou van reizen en heb dit ook veel gedaan. Sinds een half jaar woon ik weer in Arnhem waar ik horeca management studeer. Ik zoek daarom gezellige mensen waardoor mijn tijd in Arnhem een stuk leuker wordt :)
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige mensen gezocht voor de vreetclub

Jill, Arnhem
2019-04-14

Bekeken: 217

Aangemeld: 5

Gereageerd: 7

Hoi allemaal!

Ik ben Jill, 22 jaar, en ik woon na een tijd reizen weer in Arnhem. Veel van mijn vrienden wonen verspreid over Nederland en niet in Arnhem. Daarom ben ik op zoek naar wat leuke mensen die net als ik zin hebben om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken die houden van eten.

Ik ben doooooool op eten en het liefste drink ik daar een lekker wijntje bij. Ik ben op zoek naar leuke mensen tussen de 20-30 jaar die graag zo af en toe bij elkaar willen komen om lekker te eten en/of drankjes te doen. Natuurlijk hoeven we niet alleen maar te eten en te drinken en lijkt het me ook heel leuk om gewoon gezellige dingen te doen.

Who's in?

https://www.eetclub.nl