Hallo, ik ben Marleen
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 38

36 jaar, woon in Amsterdam IJburg. Sta open voor ontmoeten leuke eiland-genoten (of stadsdeel oost/noord), voor gezellige avondjes eten, wijn, kroeg in de stad of spelletjes thuis. Moeder van 2 kinderen (op dit moment 4,5jaar en 3mnd), werk in de reclame, sport een beetje, ga ik graag op reis(jes) en ben ik sociaal. Koken kan ik wel een beetje, maar vind vooral de gezelligheid rondom het koken en eten leuk.
Alles wat we moeten weten over jou?
Borrelen, eten (thuis of ergens), spelletjes en gezelligheid.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Borrel- en eetclub Amsterdam Ijburg / Oost of omstreken

Marleen, Amsterdam
2022-05-14

Bekeken: 277

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Ik zou graag met andere (bij voorkeur) moeders uit de buurt een borrel/eetclubje willen opzetten. Om bijvoorbeeld 1x per maand samen te eten, lekker wijntjes te drinken of een spelletje te spelen (pubquiz bij NAP bijvoorbeeld).

Voorkeur met moeders met jonge kinderen, zodat we bv ook eens in de middag samen met kinderen iets gezellig kunnen doen (bij voorkeur uitjes die zowel leuk zijn voor kind als voor moeder, dus bv met een lekker glas wijn op een kids proof terras).

Zelf ben ik 36 jaar, heb ik 2 kinderen (een meisje van 4,5jaar en een jongen van 3mnd) en woon op Ijburg. Ik werk 32 uur pw in de reclame, sport (soms) en ben sociaal. Door de jaren heen hebben veel van onze vrienden Amsterdam verlaten, dus ontmoet ik graag nieuwe mensen die beetje in dezelfde levensfase zitten en in de buurt wonen.

Ik kijk er naar uit!!
Groetjes, Marleen

https://www.eetclub.nl