Hallo, ik ben Eetclub Breda
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Breda

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 41

Wij zijn een eetclub uit Breda die inmiddels alweer 10 jaar bestaat. Wij zijn allen vrouw, tussen de 34 en 38 jaar oud, en bij elkaar gekomen omdat we nieuw in Breda zijn komen wonen. Inmiddels wonen we niet meer allemaal in Breda, maar ook in dorpen eromheen en hebben we kindjes. Wat nog hetzelfde is, is dat we elkaar zo eens in de 4 a 6 weken zien en dan lekker eten en bijkletsen over zaken uit ons eigen leven, maar ook over boeken, series en actualiteiten. Onlangs hebben twee meiden besloten toch de voorkeur te geven aan andere activiteiten en zijn we dus op zoek naar nieuwe mensen!
Alles wat we moeten weten over jou?
We koken niet gezamenlijk, maar de persoon waar het die avond is, verzorgt het eten en we helpen natuurlijk wel wat mee. Inmiddels komen uit de keuken culinaire gerechten, maar het plezier en de gezelligheid staan voorop. Lekker hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar we doen wel allemaal even extra ons best als we \'gastvrouw\' zijn. Oh en we lusten alles.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Oproepen

Eetclub Breda zoekt frisse enthousiaste mensen!

Eetclub Breda, Breda
2019-04-26

Bekeken: 572

Aangemeld: 3

Gereageerd: 2

Wij zijn een eetclub uit Breda die inmiddels alweer 10 jaar bestaat. Wij zijn allen vrouw, tussen de 34 en 38 jaar oud, en bij elkaar gekomen omdat we nieuw in Breda zijn komen wonen. Inmiddels wonen we niet meer allemaal in Breda, maar ook in dorpen eromheen en hebben we kindjes. Wat nog hetzelfde is, is dat we elkaar zo eens in de 4 a 6 weken zien en dan lekker eten en bijkletsen over zaken uit ons eigen leven, maar ook over boeken, series en actualiteiten.

Onlangs hebben twee meiden besloten toch de voorkeur te geven aan andere activiteiten en zijn we dus op zoek naar twee nieuwe mensen. Dan zijn we weer compleet met 6 en is de tafel leuk gevuld en het koken ook nog behapbaar.

https://www.eetclub.nl