Hallo, ik ben Loes
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Mijn naam is Loes, ik ben 26 jaar en ik woon sinds vorig zomer (weer) in Groningen na 2 jaar in de Randstad te hebben gewoond. Ik hou van lekker eten, koken, speciaalbier, yoga, bordspellen, karaoke en concerten. Het lijkt me leuk wat nieuwe mensen te leren kennen in de stad. Ik ben daarom op zoek naar een leuke club mensen die met enige regelmaat samen willen eten, sporten, dansen, spelletjes doen etc!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen vlees.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Topkoks
Oproepen

Gezellige eetclub meiden Utrecht (23-28 jaar)

Loes, Utrecht
2019-04-28

Bekeken: 682

Aangemeld: 12

Gereageerd: 3

Hoi allemaal, 

Mijn naam is Loes, ik ben 24 jaar en ik ben vorig zomer vanuit Groningen naar Utrecht verhuisd. Ik ken nog niet zoveel mensen in Utrecht dus ik ben op zoek naar een leuke groep meiden die met regelmaat samen willen koken, eten, borrelen en/of andere gezellige dingen willen doen! Naast lekker eten en koken ga ik graag naar concerten en festivals, ben ik fan van bordspelletjes en hou ik van een goeie netflix-marathon op z'n tijd. Het lijkt me leuk om ongeveer 1-2x per maand af te spreken voor een gezellig avondje. Als je dit ook leuk lijkt, let me know!

Groetjes Loes

https://www.eetclub.nl

Combi eten en gezelligheid!

Ly

Lynn, Utrecht
2019-04-29

Bekeken: 619

Aangemeld: 9

Gereageerd: 8

Hi allemaal!

Mijn naam is Lynn en ik ben 26 jaar. Ik ben sinds een paar jaar afgestudeerd en veel van mijn vrienden wonen nu verspreid over het land. Daarom lijkt het mij leuk om nieuwe mensen in Utrecht te ontmoeten :) Ik hoop een eetclubje op te richten dat ongeveer 2x per maand bij elkaar komt om samen te koken, eten, drinken en spelletjes te doen. Zelf houd ik ook van salsa avonden en concerten, wat misschien ook leuk kan zijn om samen naartoe te gaan.

Ik hoop van jullie te horen!

Groetjes, Lynn