Hallo, ik ben Tessa
lid sinds April 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hallo! Ik ben Tessa, getogen in Maarssen, maar per augustus woonachtig in Amersfoort. Ik ben 28 jaar oud en werkzaam als evenementencoördinator bij een theater. Hobby\'s? Vind ik altijd lastig. Ik zou dan zeggen dat ik van vakanties houd, ik train dit jaar voor de Vierdaagse van Nijmegen, natuurlijk Theater, maar eigenlijk lig ik in mijn weekend best veel te Netflixen. Of dutjes, als de zon schijnt. Eten? Kaas! Ik ben gek op kazen. Het liefst zou ik elke dag nieuwe kazen eten. Verder houd ik van Pizza, Risotto en Rendang. Heb ik al gezegd dat ik van Kaas hou? Drinken? Ik ben gek op wijn en bier (heel gezond!) Overigens niet een fijnproever of een enorme kenner, maar ik drink graag een speciaalbiertje (IPA, Lentebock, Weizen) of een fijne wijn. Qua wijn hou ik van Shiraz (Rood) Rose Grenache, en Pinot Grigio & Viognier (wit). Oh en Cava! Lekker!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet alles!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Oproepen

Wijnclub Amersfoort (25-43 jaar, m/v)

Tessa, Amersfoort
2019-11-19

Bekeken: 979

Aangemeld: 21

Gereageerd: 3

Hallo allemaal! 

Graag doe ik een oproepje voor een wijnclub! Per augustus woon ik in Amersfoort en het leek me leuk om met mijn grote hobby (wijn) mensen te leren kennen. De insteek:

- Minimaal 6 personen 

- Elke avond neemt iedereen 1 fles mee

- Gewoon iets wat je lekker vindt, geen duur gedoe! Supermarkt is prima! Rood, Wit, Rosé, Mousserend, het maakt niet uit! 

- Iedereen wil soms hosten. (6 glazen, een huis met werkende wc is alles wat nodig is)

- Naast je wijn neem je een borrelhapje mee. Kaas, chips, nootjes, etc. Ook daarbij geldt: Geen duur gedoe, gewoon wat je eraan uit wilt geven.

Iedereen geeft uit aan de fles wat je uit wilt geven, dus iedereen kan meedoen. Op mooie avonden kunnen we een terrasje pakken en je hoeft er niet elke keer bij te zijn. Het lijkt me leuk om een clubje te hebben wat graag nieuwe mensen leert kennen, maar geen wekelijkse/maandelijkse verplichtingen wilt hebben. 

Update - december 2019:

We gaan beginnen met Wijnclub Amersfoort en zoeken nog nieuwe leden! Meld je je aan? Leuk!

https://www.eetclub.nl