Hallo, ik ben Bloem
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Leiden

Geslacht: vrouw

Mijn naam is Bloem, ik ben 43 jaar oud, woon in Leiden en ben de afgelopen twee jaren druk geweest met werken, studeren (ja, nog een keer begonnen met een studie naast mijn werk ;-)) en verhuizen naar Leiden. Hierdoor is het leren kennen van nieuwe mensen in Leiden er nog wat bij ingeschoten. Het lijkt mij leuk gelijkgestemden te ontmoeten, het liefst in Leiden. En het liefst een groepje van (vooral) vrouwen van om en na bij mijn leeftijd. Ik ben zelf WO opgeleid, en recentelijk dus weer aan het studeren geslagen. Dit zegt iets over mij: ik ben een nieuwsgierig iemand, geïnteresseerd in veel! Kunst+cultuur, lezingen, schrijven, beetje filosoferen, lachen, plezier hebben, dingen ondernemen, een wijntje op een terras, lekker eten en drinken en ga graag (lange) wandelingen maken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Koken houdt voor mij in: vooral plezier hebben, verfijnde recepten proberen, maar een stamppotten-avond of zelfgemaakte kaasfondue kan er zeker ook mee door ;-). Of een tentje in de stad uitproberen!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Eetclub in Leiden gezocht, leeftijd 40 tm ca 50 jr

Bl

Bloem, Leiden
2019-05-02

Bekeken: 417

Aangemeld: 2

Gereageerd: 2

Het lijkt mij leuk nieuwe mensen te leren kennen, vooral meiden, van tussen de 40 en 50 jaar oud. Het liefst in Leiden en een beetje gelijkgestemden, zie mijn profiel. Een groepje zou leuk zijn, maar als je het ook gezellig vindt met z'n 2en, kunnen we wat mij betreft ook gerust vast kijken hoe dat klikt. Wie weet haken er later nog mensen aan! We kunnen af en toe met elkaar eten (koken of uit eten), of spontaan een wijntje op het terras drinken en misschien eens afspreken om iets te ondernemen in Leiden of elders in het land (wandeling, museumbezoek, nieuw eettentje uitproberen, etc). Het lijkt me leuk van je te horen!

https://www.eetclub.nl