Hallo, ik ben Denise
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Ik ben Denise, 24 jaar en bijna een jaar geleden ben ik naar Amsterdam verhuisd. Vijf dagen in de week sta ik voor de klas en daarnaast hou ik van fitness, koken en terrassen, de stad ontdekken, spelletjes en eigenlijk alles wat gezellig is! Het lijkt me leuk om nieuwe mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Nee
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Kooktijdschriften
Oproepen

Amsterdamse twintigers gezocht!

Denise , Amsterdam
2019-11-10

Bekeken: 368

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

hee allemaal, 

Ik ben Denise, 24 jaar oud en ik ben bijna een jaar geleden naar Amsterdam verhuisd. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. Ik sta vijf dagen per week als leerkracht voor groep 1/2, daarnaast sta ik regelmatig in de sportschool.

Gezellige twintigers gezocht!

Denise , Amsterdam
2019-05-22

Bekeken: 417

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Hoi Iedereen,

Ik ben Denise, 23 jaar en sinds een paar maanden woonachtig in Amsterdam. Dit vind ik super leuk, maar ik merk dat mijn sociale leven hier nog wel een boost kan gebruiken. Mijn vrienden wonen overal in Nederland, wat super gezellig is, maar niet altijd even handig. 

Nu lijkt het mij super gezellig om ook in Amsterdam nieuwe mensen te leren kennen om zo samen te kunnen borrelen, eten, een feestje op te zoeken, het terras op te gaan of gewoon lekker een spelletje te doen en wijntjes te drinken!

Lijkt jou dit nou ook leuk? Laat het me weten

https://www.eetclub.nl

Nieuw in Amsterdam!

Mees, Amsterdam
2019-10-07

Bekeken: 405

Aangemeld: 12

Gereageerd: 6

Hoi! Mijn naam is Mees, 23 jaar en woon sinds 2 weken in Amsterdam. Super leuk natuurlijk, maar omdat ik nieuw ben ken ik vrij weinig mensen hier.. Daarom leek het me leuk om nieuwe mensen te ontmoeten via deze site, die het leuk vinden om samen te eten, drinken, en andere leuke dingen doen in Amsterdam. Ik eet zelf geen vlees, dus dat is handig om te weten. Meer over mij: ik hou van creatief bezig zijn, hondjes, zoetigheid, speciaalbier, technofeestjes en het stadsleven. Dus lijkt jou het ook leuk om Amsterdam (nog beter) te leren kennen, gezellig!