Hallo, ik ben Eline
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hoi! Ik ben Eline, ik ben 24 jaar en ik woon sinds januari samen in Arnhem met mn vriend. Het lijkt me erg leuk om hier nieuwe mensen te leren kennen! Ik hou van eten en gezelligheid, dus een eetclub lijkt me de ideale manier om nieuwe contacten op te doen in Arnhem.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust alles op witlof en kappertjes na ;)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eten en gezelligheid in Arnhem

Eline, Arnhem
2019-09-24

Bekeken: 604

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hoi!

Ik ben Eline, ik ben 24 jaar en ik woon sinds januari samen met m'n vriend (& sinds een paar weken een kitten <3) in Arnhem. Ik ken hier helaas nog vrijwel geen mensen, maar het lijkt me leuk om hier verandering in te brengen. Ik hou van eten dus een eetclub lijkt me een geweldige manier om meer mensen te leren kennen hier in Arnhem :)

Naast samen koken lijkt het me ook gezellig om leuke barretjes/restaurants in Arnhem te ontdekken, te borrelen, spelletjes te doen, etc. (Ideeën zijn welkom haha!!)

Zoek jij ook een leuke groep mensen om dingen mee te ondernemen in Arnhem? Waarmee je zowel kan lachen als goede gesprekken mee kan voeren? En last but not least, die net zoveel van eten houden als jij?! Reageer dan even hieronder of stuur me een berichtje :)

 

https://www.eetclub.nl