Hallo, ik ben Lotte
lid sinds May 2019
your image

Woonplaats: Alkmaar

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Hi! Sinds een half jaartje woon ik in Alkmaar en het lijkt me leuk nieuwe mensen te ontmoeten. Ik woon hier met mijn vriend, dochter en hond. Een heel huis vol dus haha! Maar als we rouleren moet het zeker ook eens lukken om bij mij thuis te eten. Ik ben ondernemer, creatief, hou van de natuur, denk graag na over het leven en ben niet vies van zelfontwikkeling en een beetje spiritualiteit. Ik zoek wel naar diepgang in contacten, niet enkel oppervlakkigheden. :) Heus niet alleen maar serieuze gesprekken, juist wat ontspanning en samen lachen is ook heerlijk. :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet geen vlees! :)
Kookniveau
Ik wil graag experimenteren in de keuken en samen met de eetclub nieuwe gerechten en stijlen uitproberen.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Sociale Media
Oproepen

Eetclub Alkmaar

Lotte, Alkmaar
2023-12-18

Bekeken: 138

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi! Ik ben Lotte (31) en woon sinds een tijdje in Alkmaar met mijn vriend en dochtertje van 2. Het lijkt me leuk hier in de omgeving nieuwe mensen te leren kennen en een eetclub lijkt me erg gezellig! Ik hou van koken, nieuwe (vegetarische) gerechten uitproberen. Maar een lekker soepje met een borrelplankje vind ik ook altijd een goed idee. Wie staat hier ook voor open?

https://www.eetclub.nl

Gezellige eetclub in Haarlem gezocht

Anna Louise , Haarlem
2019-10-02

Bekeken: 1101

Aangemeld: 5

Gereageerd: 6

Hoi, ik ben Anna, bijna 26 jaar, en afgelopen maand samen met mijn vriend in Haarlem komen wonen. Het lijkt me erg leuk om op deze manier nieuwe mensen te ontmoeten en ongeveer 1x per maand voor elkaar of samen te koken. Houd jij ook van koken, borrelen, gezelligheid en Haarlem ontdekken? Stuur me dan een berichtje, dan kunnen we misschien binnenkort eens kennis maken.