Hallo, ik ben Eline
lid sinds June 2019
your image

Woonplaats: Voorburg

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Ik ben 25 jaar en woon in Voorburg. Ik zou het leuk vinden om via een eetclub mensen te leren kennen voor gezellige eetavondjes en andere activiteiten. Ik vind het ook erg leuk om te koken en bakken. Verder, iets over mij: ik werk voor een softwarebedrijf in Rotterdam, ik hou van lezen, schrijven, zeilen, reizen, bioscoop- en theaterbezoekjes en naar concerten gaan (indie, klassiek). Ik heb een hond (Olle) waar ik graag mee op stap ga en ik ben graag in de natuur. Ik hoop via deze manier een aantal leuke mensen te leren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb een pinda allergie
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Oproepen

Samen koken, culinair Den Haag ontdekken en nieuwe mensen (20-30 j) ontmoeten

Eline, Voorburg
2019-06-04

Bekeken: 493

Aangemeld: 2

Gereageerd: 0

Hoi allemaal!

Ik ben Eline, 23 jaar. Ik woon nog niet zo lang in de regio Den Haag (Voorburg) en mijn vriendinnen wonen door het hele land. Vandaar dat ik niet veel mensen in de buurt ken. Ik zou het ontzettend leuk vinden om nieuwe mensen te leren kennen en tegelijkertijd de stad te ontdekken. Samen koken (of bakken / toetjes maken, ook heel belangrijk), een terrasje pakken, restaurantjes uittesten, een dagje strand, ik ben er allemaal voor in. Ik zou zelf het liefst wekelijks of eens in de twee weken af willen spreken, maar minder vaak is ook prima. 

Iets over mezelf: 
Ik heb voor ik in Voorburg kwam wonen in Nijmegen gestudeerd. Ik studeer op dit moment af in milieu-economie in Amsterdam en werk daarnaast. Ik hou van lezen, schrijven, zeilen, reizen, bioscoop- en theaterbezoekjes en naar concerten gaan (indie, klassiek). Ik doe sinds een week aan softbal en heb er geloof ik geen uitgesproken talent voor maar dat geldt ook voor koken en dat weerhoudt me ook niet :p. Ik heb een hond (Olle) waar ik graag mee op stap ga en ik ben graag in de natuur.

Lijkt het je leuk om eens af te spreken om te kijken of we een leuke eetclub in het leven kunnen roepen? Stuur dan vooral een berichtje! Mag ook via telefoon, mijn nummer is 0628716446.

Groetjes, Eline

https://www.eetclub.nl