Hallo, ik ben Sibel
lid sinds June 2019
your image

Woonplaats: Roosendaal

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 42

Hoi allemaal, ik wil graag mijn passie voor koken delen en mogelijk een kookclubje beginnen en nieuwe mensen leren kennen. Ik kom uit Roosendaal en ben 37 jaar. Heb je interesse stuur me een berichtje terug Lijkt me super gezellig anderen te ontmoeten die dit ook leuk vinden! Samen eten is gezelligheid!! Inmiddels zijn we 3 jaar verder en zie nu pas reacties. Wat leuk!!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergie of bijzonderheden. Ik eet geen varkensvlees.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
TV-programma’s
Oproepen

Samen eten is gezelligheid!!

Si

Sibel,
2019-06-13

Bekeken: 536

Aangemeld: 1

Gereageerd: 1

Ik ben op zoek naar mensen die het leuk vinden bij elkaar te komen om te eten /uitgaan. Hoe en wat kunnen we allemaal bespreken het lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen die deze passie delen. Verder houd ik van sport, uitgaan, koken, etentjes, food festivalletje of andere. Ik ben 37 jaar en werkzaam in de zorg. Ik kom uit Roosendaal. Heb je interesse stuur me een berichtje. Het lijkt me leuk nieuwe mensen te leren kennen uit omgeving en samen de gezelligheid en ideeen te delen. 

Groetjes!

https://www.eetclub.nl

Gezellig samen eten en een leuke vriendschap opbouwen

Inge Mulder, Breda
2019-07-10

Bekeken: 698

Aangemeld: 4

Gereageerd: 3

Hoi ladies,

Ik ben Inge, 32 jaar en woon nu sinds 3,5 jaar in Breda. Wat mij betreft de leukste stad van Nederland, waar je eindeloos veel leuke eettentjes hebt en er altijd van alles te doen is. Ik ben een ondernemend type en ga er graag op uit. Ik heb leuke contacten in Breda, maar ik zou het een leuke toevoeging vinden om met een groepje meiden af te spreken, samen te eten, lekker te kletsen en wie weet een leuke vriendschap opbouwen samen. Het lijkt me ook leuk om van anderen te leren op het gebied van koken, ik vind het altijd een leuke uitdaging om iets te maken wat gezond is maar wel heel lekker smaakt. Naast koken ben ik veel in de sportschool te vinden, ben ik graag creatief bezig en ga ik graag naar een festival om lekker te dansen en te genieten van muziek. Meiden met verschillende interesses zijn welkom, dat is juist leuk en interessant. Spreekt mijn oproep je aan, mail me dan even op Inge.eetclub@gmail.com (ik krijg telkens een foutmelding als ik een bericht wil sturen). Groetjes, Inge