Hallo, ik ben An
lid sinds June 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Ik ben 25, woon en werk nu 1,5 jaar in Utrecht en het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en passie voor lekker eten en drinken mee te kunnen delen! Ik zoek een groepje om gezellig samen te koken en nieuwe recepten uit te proberen, te borrelen (denk: kaasplankjes, speciaalbiertjes, bordspelletjes) of cafeetjes of restaurants uit te proberen in de stad. Ik ben geen expert in de keuken, maar houd wel van gezellige etentjes en avonden vergezeld met een goed glas wijn. Verder ken ik nog niet veel mensen in de buurt van Utrecht, dus dit lijkt mij een leuke manier om mensen te leren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben de meest flexibele eter :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Oproepen

Gezocht: groepje om mee te koken, borrelen, spelletjes te spelen en restaurants uit te proberen

An

An, Utrecht
2019-06-28

Bekeken: 710

Aangemeld: 7

Gereageerd: 12

Hee allemaal!

Ik ben 25, woon en werk nu 1,5 jaar in Utrecht en het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen en passie voor lekker eten en drinken mee te kunnen delen! Ik zoek een groepje om gezellig samen te koken en nieuwe recepten uit te proberen, te borrelen (denk: kaasplankjes, speciaalbiertjes, bordspelletjes) of cafeetjes of restaurants uit te proberen in de stad.

Ik ben geen expert in de keuken, maar houd wel van gezellige etentjes en avonden vergezeld met een goed glas wijn. Verder ken ik nog niet veel mensen in de buurt van Utrecht, dus dit lijkt mij een leuke manier om mensen te leren kennen!

Lijkt dit je leuk? Dan hoor ik graag van je!

UPDATE:

Hi all, Het lijkt mij een leuk idee om met iedereen die in deze post heeft gereageerd binnenkort te meeten. Bijvoorbeeld in een cafeetje of met een soort picknick aan het water waar iederen een hapje of drankje meeneemt. Kan iedereen elkaar daar leren kennen en kijken we even of het klikt. Als je je nummer stuur middels een privé berichtje zet ik je in de groepsapp! Indien je een ander idee hebt hoe we dit kunnen aanpakken hoor ik het ook graag! Leuk dit, heb er zin in! 

 

https://www.eetclub.nl