Hallo, ik ben Nadja
lid sinds June 2019
your image

Woonplaats: Ede

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hi! Nadja hier! Een echte foodie, liefhebber van restaurants en gewoon goed eten. Trotse mama van een dochter en pasgeboren zoontje maar we hoeven niet alleen maar over mijn kids te praten hoor ;) samenwonend met vriend en twee katten. Op zoek naar gezelligheid! Hapje, drankje, bordspellen, koken, shoppen, sporten.. Ik vind zon beetje alles wel leuk! Betekend niet dat op gek ben op sporten ofzo, haha. Koken wel en daarna opeten! Mmmmm. Wat ik zon beetje doe of graag (zou willen) doen in het dagelijks leven is uiteten gaan, zwemmen, lezen, koken, bakken (gaat steeds beter....), dansen, zingen... Dus zoek jij/jullie gezelligheid of een praat maatje hou ik me aanbevolen! Lijkt me leuk om bij een mega gezellige eetclub aan te sluiten!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind alles lekker! Als het maar eten is, haha. Mag ook alles eten gelukkig!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Gezellige gezinnen gezocht!

Nadja, Ede
2019-06-25

Bekeken: 409

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hee daar! Wij zijn een gezin van 4 personen (26, 34 en 1 dochter 2 jaar (6mei2017) en 1 zoon pasgeboren (7mei2019)) Wij zouden het leuk vinden om met andere gezinnen een clubje te starten met de kinderen erbij. Het gaat vooral om de gezelligheid. Ik vind het leuk om in de keuken te staan maar wij vinden het zomers ook heerlijk om bijvoorbeeld te bbqen of lekker buiten een drankje te doen. Wie ziet dit wel zitten? 

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid Ede

Lisa, Ede
2019-11-04

Bekeken: 663

Aangemeld: 6

Gereageerd: 14

Hee daar! Lisa hier! Ik ben vorig jaar met mijn vriend naar Ede verhuisd en ben opzoek naar een manier om nieuwe mensen te leren kennen. Doordeweeks werk ik in Amsterdam en in de weekenden vind ik het heerlijk om te koken, bakken, tuinieren, hardlopen en te lezen. Enige wat ik mis is zijn gezellige meiden rond de 27-33 jaar om af en toe gezelllig mee af te spreken. Even een drankje doen op het terras, gezellig kletsen en/of hapje eten. 

Herkenbaar en lijkt het je leuk om ook nieuwe mensen te ontmoeten? Meld je dan aan of stuur een berichtje!