Hallo, ik ben Antoine
lid sinds June 2019
your image

Woonplaats: Helmond

Geslacht: man

Leeftijd: 33

Hoi, ik ben Antoine (31) en mijn hobby's zijn koken en sporten. Ik hou er van recepten uit verschillende keukens uit te proberen (Italiaans / Aziatisch etc). Ik zou het leuk vinden om een eetclubje te vormen met ongeveer zes mensen om een of twee keer in de maand samen mee te eten, te borrelen en/of film te kijken, een kookworkshop te volgen. Lijkt je dit gezellig, stuur dan een berichtje, ik kijk ernaar uit!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieen. Ik ben uiteraard bereid om rekening te houden met wensen van anderen.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Oproepen

Eetclub Zutphen

Antoine,
2021-04-10

Bekeken: 322

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Beste enthousiaste koks, Ik ben Antoine (30) en woon sinds kort in Zutphen. Mijn hobby's zijn sporten en koken. Ik hou van de Aziatische keuken, maar vind het uiteraard ook leuk om nieuwe dingen uit te proberen. Ik zou het leuk vinden om een eetclubje te vormen om geregeld samen mee te eten, te borrelen en/of een film te kijken. Lijkt je dit gezellig, stuur dan een berichtje, ik kijk ernaar uit!

https://www.eetclub.nl

Enschede eetclubje

Eva , Enschede
2019-04-30

Bekeken: 565

Aangemeld: 7

Gereageerd: 1

Hey, 

Ik ben een 27 en ik ben net in Enschede komen wonen voor mn baan. Ik kom uit Utrecht, dus dit leek me een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Zelf ben ik niet de beste koker, maar ik vind het altijd gezellig om samen te eten. 

Dus ben jij in je 20’s / 30’s en wil je nieuwe contacten maken. Heb je daarnaast behoefte om zonder al te veel gedoe en poespas een gezellig avondje samen te eten? Om samen te koken of als we echt erg lui zijn en het heerlijk weer is om een terrasje te pakken. Dan hoor ik graag van je!  Het idee was om 2 keer in de maand af te spreken met een groep van rond de 4 personen.