Hallo, ik ben Ankie
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Ik ben Ankie (29), ik woon sinds een aantal jaren in Nijmegen en verhuis binnenkort naar Malden. Ik ben opgegroeid in Twente en ben daarna naar Groningen verhuisd voor mijn studie. Tussendoor heb ik nog een half jaar in Barcelona gewoond en een half jaar door Azië gereisd. Inmiddels dus na heel wat verhuizingen voor het werkende leven in deze regio neergestreken! Het lijkt me leuk om hier meer mensen te leren kenen :D
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd van muziek, sporten (hardlopen/racefietsen/fitness), leuke uitjes met vrienden en familie, fotograferen, spelletjes, psychologie, natuur en goede gesprekken. Het lijkt me leuk met een gezellige groep mensen af en toe samen te eten of andere dingen te doen. Ik eet geen vlees maar wel vis, verder lust ik praktisch alles. Ik kook geen culinaire hoogstandjes maar vind samen eten (of andere dingen doen!) gezellig.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Gezelligheid in Malden

Ankie, Malden
2021-04-09

Bekeken: 544

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi allemaal! Ik ben Ankie, 29 jaar en woon (nu nog) in Nijmegen. Een paar jaar geleden heb ik via deze website een bericht geplaatst en hier een leuk groepje meiden leren kennen die ik nog steeds regelmatig zie. Alleen verhuis ik binnenkort met mijn vriend naar Malden, ik zou het super leuk vinden om ook daar mensen te leren kennen! Hoe fijn is het namelijk als je dichtbij elkaar woont en gemakkelijk eens op bezoek kunt gaan. Nu weet ik niet of er Maldenaren op deze website te vinden zijn (ik zien namelijk geen enkel oproepje vanuit Malden), maar mocht dat zo zijn, let me know! Het lijkt me leuk om samen te koken maar ook om andere dingen te ondernemen zoals: gewoon gezellig bijpraten, uitjes plannen (zeker als er straks weer meer kan :D), spelletjesavonden, of.... ideeën zijn welkom :) Hier nog wat info over mij: ik houd van muziek, psychologie, sporten (vooral hardlopen en racefietsen), creatief bezig zijn, natuur, etc. Super leuk als mensen zich hierin herkennen en een berichtje sturen!

Gezelligheid Nijmegen

Ankie, Nijmegen
2019-08-03

Bekeken: 1118

Aangemeld: 12

Gereageerd: 7

Hoi allemaal! 

Het lijkt me leuk om met een groepje mensen af en toe samen te eten. Ik kook geen culinaire hoogstandjes maar houd van eten en gezelligheid. Of samen andere leuke dingen doen zoals een restaurantje pakken, filmpje kijken, sporten, foodtruck festival, spelletjes of.. andere leuke ideeën! Gooi ze in de groep, wat mij betreft! 

Laat het weten als je dit ook leuk lijkt, zie mijn profiel voor meer info over mij. 

Groetjes,

 

Ankie 

https://www.eetclub.nl