Hallo, ik ben Kathleen van Duijn
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hi allemaal! Ik woon al enige tijd in Arnhem (2jaar). Ik heb verschillende vriendinnen maar ik merk dat wat mis. Ik ben van nature een wat stoerdere meid, ik hou van auto\'s, racen, karten. En ook de activiteiten die adrenaline geven. Ik ben impulsief en als ik iets in mijn hoofd krijg, wil ik het graag gaan doen. Vandaar dat ik nu de stap heb gezet om mij hier aan te melden en om naast het eten, een vriendin te vinden die ook wat stoerder en impulsieve is. Oh en ik vind het super leuk om naar het strand te gaan en recreatief te gaan zwemmen in een zwembad met veel glijbanen! En terassen, shoppen, uit eten. Herken je jezelf hier een beetje in? Reageer dan! Ik kom graag met je in contact.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetarisch en probeer zoveel mogelijk vegan te eten. Al vind ik zonder kaas echt heel lastig. Maar ik word ziek van vlees/vis. Het begon ook in eerste instantie om mijn eigen gezondheid. Maar sinds ik weet wat er allemaal gebeurd in de wereld met dieren, probeer ik er zoveel mogelijk aan bij te dragen. Het is verschrikkelijk.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Oproepen

Let\'s meet!

Kathleen van Duijn, Arnhem
2019-07-13

Bekeken: 611

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hey, 

Ik ben nieuw op deze pagina en op zoek naar nieuwe contacten. Niet direct om te koken..want let's be honest, ik geef er niks om en ik kook omdat het moet. 

Maar simpelweg hier om jou (?) te leren kennen en vriendschappen te sluiten voor de toekomst. Van uit eten, tot dagje strand, van een festival tot een kartavond. Ik sta voor alles open!

Jij ook? Let's meet! 

https://www.eetclub.nl