Hallo, ik ben Lukas Tjan
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: man

Leeftijd: 67

Als orthomoleculaire voedingsdeskundige staat gezonde smaakvolle voeding altijd centraal. Mijn passie en liefde voor gezond gevarieerd en smaakvol koken is door mijn Chinees-Indonesische roots door mijn moeder met de paplepel letterlijk en figuurlijk ingegoten! Ik geef orthomoleculaire voedingsadviezen om chronische ziektes preventief te voorkomen en die ziektes terug te draaien door het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Voedingspatroon en eetstijl met de juiste kookmanieren zijn de belangrijke ingrendiënten voor een duurzame gezondheid. Mijn bedoeling is om voor een groep kookliefhebbers een workshops te organiseren of bij elkaar te brengen om gezondere smaakvollere en gevarieerder gerechten voor te bereiden en tevens aan te geven waarom bepaalde voedingsstoffen gezond zijn en andere juist slecht zijn. Ontdek de vitale en fatale voeding. \\\"De beste dokter staat in de keuken. Gezondheid is geen toeval. Eet (r)evolutionaire (h)eerlijke voeding die er echt toe doet, voorbij het gangbare.\\\" is een voedingskookboek dat ik in de nazomer van 2020 ga publiceren. Ik ben 62 jaar en heb met mijn partner 4 volwassen kinderen. Tevens ben ik altijd een echte sportliefhebber geweest. Op mijn leeftijd voetbal ik nog steeds en loop ik regelmatig halve marathons. Verder fiets ik graag op mijn racefiets. Mijn hobbies zijn dus: koken, hardlopen, fietsen, lezen, muziek, tekenen, schilderen, tuinieren, bonsai, schaken en keramieken. Mijn praktijk lijkt dan ook op een kunst atelier.
Alles wat we moeten weten over jou?
Graag wil ik mijn 40 jaar kookervaring met andere mensen delen en tevens als voedingsdeskundige mijn kennis en ervaring delen. Natuurlijk omdat het ook mijn vak is. Met mijn voedingsadviespraktijk De Voedingsdokter ben ik al jaren actief, maar ik ben pas 1 jaar in Arnhem.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

De beste dokter staat in de keuken. Gezondheid is geen toeval.

Lukas Tjan, Arnhem
2019-07-16

Bekeken: 1692

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hallo Arnhemse gezonde kook-, eet- en voedingsliefhebber,

Graag geef ik met plezier een kookworkshop en tevens samen gezond koken en lekker eten. Beleef samen verrassende smaakvolle gezonde (oosterse) culinaire ervaringen en leer gezond en smakelijk te koken!

"Een gezonde maaltijd brengt goede mensen samen!" Socrates.

Als voedingsdeskundige geef ik tevens uitleg en informatie waarom ze gezond zijn!

"Laat voeding je medicijn en je medicijn je voeding zijn." Hippocrates.

Hippocrates heeft gelijk mijn 40 jaar kookervaring heeft mij ook 40 jaar gezondheid gegeven.

https://www.eetclub.nl