Hallo, ik ben David
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: man

Hallo allemaal, Sinds augustus 2022 woon ik in het prachtige Arnhem (noord) en wat een fijne stad is het toch met de Veluwe als achtertuin? Hoe fijn is het dan ook om een goed glas wijn drinken (of een bijzonder speciaal biertje) met goed gezelschap? De meeste vrienden zijn aan de kids en hebben daarmee thuis al hun eigen \"eetclub\" waar ze hun handen aan vol hebben. Mij lijkt het dan ook erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen die zin hebben in het gebruikelijke hapje - drankje - etc. De laatste tijd kan ik meer en meer genieten van rode wijn (Malbec!) en vind het dan ook leuk om wijn te combineren met verschillende gerechten / borrels. Ook vind ik het leuk om te experimenteren met nieuwe gerechten. In het dagelijks leven werk ik fulltime bij een technische dienstverlener en, heel soms tussendoor, als reisleider in Azië dus je zou wel kunnen concluderen dat ik een voorliefde heb voor de Aziatische keuken. :-) Vooral vega currys vind ik leuk om te maken. Daarnaast ben ik groot fan van fotografie en kan ik erg genieten van bord- / kaartspellen: ik heb een kast vol dus mocht er na het eten nog animo zijn... ;-) Het lijkt me leuk om mensen in Arnhem / Nijmegen e.o. te ontmoeten die eens per zoveel weken een avondje willen borrelen / koken / enz. Het gaat er bij mij niet om dat het hoogstaand is, maar dat het goed smaakt en het gezellig is met elkaar. Ik kan erg genieten van een avond uitgebreid tafelen maar stel me ook flexibel op voor andere plannen. Op balkon of Sonsbeek park in met drankjes is ook meer dan prima! :-) Inmiddels is het wel duidelijk dat er veel bord- en kaartspel enthousiastelingen zijn dus als je dit ook leuk vind, schroom dan niet om te reageren!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ben sinds een aantal jaren vegetariër en dat bevalt uitstekend. Vind het vooral leuk om te zien wat je tegenwoordig kan maken zonder dat je daarvoor vlees hoeft te gebruiken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Mijn vrienden
Oproepen

Naast eten ook groot fan van gezelschapsspellen??? Join us! :-)

David, Utrecht
2019-12-28

Bekeken: 677

Aangemeld: 11

Gereageerd: 3

Hallo allemaal!

Afgelopen september heb ik hier voor het eerst een oproep geplaatst voor een eetclub in Utrecht en dat is tot nu toe 1 groot feest! Er wordt flink wat gelachen, geborreld en uiteraard ook lekker gegeten. :-)

Een vervolg kon dus niet uitblijven! Bovendien heb ik de smaak te pakken en is het natuurlijk ook weer leuk om weer nieuwe mensen te leren kennen.

Wij zijn op zoek naar mensen die ook groot fan zijn van gezelschapsspellen! Dat kunnen bordspellen, kaartspellen maar ook party games zijn (afhankelijk van de opkomst). Op dit moment is Machi Koro een absolute favoriet maar het kan echt van alles zijn van Sushi Go tot Carcassonne, van Kolonisten tot Koehandel, van 30 Seconds tot Triviant... en nog zoveel meer! Uiteraard gaat dit allemaal gepaard met veel gelach en de nodige wijntjes / biertjes! :-) 

Vind jij het ook leuk om eens in de zoveel tijd, heel ongedwongen, aan te sluiten voor een spel (lang of kort), let us know! 

Het lijkt ons leuk om mensen in Utrecht e.o. te ontmoeten die eens in de zoveel tijd een avondje willen afspreken. De ervaring leert dat er dan meestal ook wat wordt gegeten gezien de soms lange sessies. ;-) Uiteraard kunnen we t.z.t. ook andere dingen gaan ondernemen als er animo voor is: drankjes in de stad, koken, film, op stap, etc.

Man / vrouw / leeftijd / etc. is natuurlijk niet belangrijk. Het gaat er ons vooral om dat het gezellig is en dat er een klik is met elkaar. We zullen eerst een keertje met z'n allen afspreken om te kijken of het een beetje matcht.

Enthousiast geworden?? Reageer dan vooral (hieronder of met een prive bericht) en dan kunnen we hopelijk in januari eens kennis maken! :-)

Leuke mensen (m/v) gevraagd voor eten / drinken / bordspellen in een van de leukste wijken van Utrecht! ;-)

David, Utrecht
2019-09-03

Bekeken: 695

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hallo allemaal!

Zin om komende nazomer / herfst eens wat vaker buiten de deur te eten? Mooie gesprekken te hebben, te borrelen en vooral heel ongedwongen een leuke avond te hebben? Reageer dan vooral! :-)

Sinds juni 2019 woon ik weer in het prachtige Utrecht. De meeste vrienden hebben kinderen en hebben daarmee al hun eigen "eet club" thuis waar ze hun handen aan vol hebben. Het lijkt me dan ook erg leuk om nieuwe mensen te leren kennen die zin hebben in het gebruikelijke hapje - drankje - etc. De laatste tijd kan ik meer en meer genieten van rode wijn (Malbec!) en vind ik het ook leuk om wijn te combineren met verschillende gerechten / borrels. Ook vind ik het leuk om te experimenteren met nieuwe gerechten. Speciaalbiertjes blijven ook favoriet en die combineren ook goed met verschillende gerechten!

In het dagelijks leven werk ik fulltime bij een goed doel en parttime als reisleider in Azië dus je zou wel kunnen concluderen dat ik een voorliefde heb voor de Aziatische keuken. :-) Vooral (vega) curry vind ik leuk om te maken. Daarnaast ben ik groot fan van fotografie en kan ik erg genieten van bord- / kaartspellen: ik heb een kast vol dus mocht er na het eten nog animo zijn... ;-)

Het lijkt me leuk om mensen in Utrecht e.o. te ontmoeten die eens per 2 a 4 weken een avondje willen borrelen / koken / enz. Het gaat er bij mij niet om dat het hoogstaand is, maar dat het goed smaakt en het gezellig is met elkaar. Ik kan erg genieten van een avond uitgebreid tafelen maar stel me ook flexibel op voor andere plannen. In de tuin zitten met een drankje erbij is ook meer dan prima! :-)

Vind man / vrouw / leeftijd / etc. echt niet zo belangrijk. Rouleren is leuk, keertje in de stad eten / drankjes drinken ook!

Update per 03 september... op dit moment hebben we meer dan genoeg aanmeldingen. Mocht je toch interesse hebben, stuur me dan een prive bericht. Cheers! :-)

https://www.eetclub.nl