Hallo, ik ben Laura Breij
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 25

Hoi! Mijn naam is Laura en ik ben 25 jaar. Ondanks dat ik al zo’n 5 jaar in Amersfoort woon ken ik hier niet veel mensen. Ik zouhet super leuk vinden om wat mensen rondom mijn leeftijd uit de buurt te leren kennen! Ik houd erg van koken en gezellig samen eten samen met een wijntje. Zelf eet ik altijd vega maar heb geen probleem ermee als anderen dit niet doen. :) daarnaast houd ik ook erg van spelletjes of andere gezellige dingen! Omdat ik al wel een aantal mensen rondom Amersfoort ken zou ik het leuk vinden om mensen te ontmoeten die ook echt in Amersfoort wonen en niet daar omheen (behalve als het nog steeds op fiets afstand is, bijv. Hoogland, dit ivm dat ik dan een wijntje kan doen en ik niet altijd mn auto wil hoeven gebruiken). Liefs!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind heel veel dingen lekker en sta voor alle (nieuwe) dingen open. Zolang er maar geen vlees of vis in zit (als dit door anderen gegeten wordt vind ik dit geen probleem om klaar te maken).
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Sociale Media
Oproepen

Gezellige mensen gezocht!

Laura Breij, Amersfoort
2022-05-14

Bekeken: 78

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hoi! Ik zou het erg leuk vinden om mensen uit Amersfoort te leren kennen die net als ik van eten houden. Zelf eet ik wel vegetarisch maar vind het geen probleem als andere wel graag vlees of vis eten. Ik zou het leuk vinden als ik op fiets afstand wat leuke mensen kan vinden (rond de 20-30 jaar ongeveer) zodat ik niet altijd met de auto hoef en ook eens een wijntje kan drinken. Daarnaast houd ik ook erg van spelletjes e.d. Ik heb al eens eerder een eetclubje gestart via een Buurt app maar helaas ben ik de enige die initiatief neemt om af te spreken en zelfs dan is het nog lastig om hun te bereiken. Het zou fijn zijn als jullie wel enthousiast zijn en als het initiatief vanuit beide kanten komt! :) Mocht je het leuk vinden om kennis te maken kun je mij een berichtje sturen.

https://www.eetclub.nl

Eetclub Zeist

Elke, Zeist
2019-07-31

Bekeken: 1243

Aangemeld: 6

Gereageerd: 0

Hoi allemaal! Ik ben Elke, 23 jaar en student verpleegkunde. Koken en bakken vind ik ontzettend leuk en ontspannend om te doen. Sinds 1 jaar woon ik in Zeist en het lijkt mij gezellig om mensen te leren kennen uit de omgeving en hier leuke avonden mee te beleven! Lang tafelen, spelletjes, goede gesprekken. Toevallig kwam ik deze site tegen en het sprak mij gelijk aan. Dus... lijkt het je leuk om een eetclub te beginnen en nieuwe mensen te leren kennen?