Hallo, ik ben Daphne
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Mijn naam is Daphne, 32 jaar oud en woon vanaf afgelopen januari in Arnhem. Na 8 jaar Utrecht, een kleine uitstap richting Amsterdam, Haarlem en Azië, Australië en Nieuw Zeeland, woon ik nu met mijn vriend en 2 katten heerlijk in Heijenoord. Ik hou van lekker eten, koken en gezelligheid en het lijkt mij super leuk om nieuwe mensen te leren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust zo goed als alles en ben niet kieskeurig, wel heb ik een voorliefde voor de Aziatische keuken. Ik hou ervan nieuwe dingen te proberen en ben ook vooral op zoek naar veel gezelligheid! :-)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Websites en Blogs
Mijn vrienden
Mijn reizen
Kookboeken
Oproepen

Gezelligheid in Arnhem

Daphne, Arnhem
2021-04-19

Bekeken: 89

Aangemeld: 0

Gereageerd: 1

Hoi! Ik ben Daphne, 32 jaar oud en ik woon sinds afgelopen januari in Arnhem (Heijenoord). De stad heb ik helaas nog niet echt leren kennen, en ken daardoor ook nog weinig mensen. Ik hou van uitgebreid koken en heb een voorliefde voor de Aziatische keuken (maar lust zo goed als alles). Ik ben vooral op zoek naar gezelligheid en leer graag nieuwe mensen kennen. Een kookclubje zou ik leuk vinden, maar andere vormen van get togethers(theetje/lunch/uit eten, noem maar op) zeker ook. Lijkt het je leuk; let me know!

https://www.eetclub.nl