Hallo, ik ben Anne Boomars
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 34

Hoi! Ik ben Anne en woon sinds een half jaar met mijn vriend en zoontje (0 jaar) in Apeldoorn. Omdat ik nog niet veel mensen hier ken lijkt het mij erg leuk om op deze manier anderen te leren kennen! Lekker samen eten, kletsen, terrasjes pakken, ofwel veel gezelligheid!. :) Ik hou van gezelligheid, kletsen, veel lachen en dingen ondernemen. Verder sport ik graag, vind ik winkelen absoluut niet vervelend evenals gezellig een drankje drinken. Ook hou ik van lezen en goede films en series. Het lijkt mij erg leuk om binnenkort gezellig aan tafel te zitten en anderen te leren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van lekker eten, daar kan ik echt van genieten! Het maakt eigenlijk niet uit welke keuken, al vind ik Italiaans en Mexicaans erg lekker. Ik kan helaas niet tegen heel pittig eten. Uiteraard zijn er een aantal dingen waar ik niet van hou maar daar kom je vanzelf achter :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Gezelligheid!

Anne Boomars, Apeldoorn
2019-08-17

Bekeken: 498

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

 

Hoi! Ik ben Anne en woon sinds een half jaar in Apeldoorn. Ik ken hier nog niet veel mensen en ik mis die gezelligheid. Daarom ben ik op zoek naar leuke meiden om gezellig samen mee te eten en te kletsen, een terrasje mee te pakken en andere leuke dingen mee te ondernemen! Ik hou van gezelligheid, kletsen, veel lachen en leuke dingen doen. Verder sport ik graag, vind ik winkelen absoluut niet vervelend evenals gezellig een drankje drinken. 

Lijkt jou dit ook gezellig? Stuur dan een berichtje ! ^^ 

Groetjes, Anne 

https://www.eetclub.nl