Hallo, ik ben Rianne
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 31

Ik ben Rianne, 26 jaar (bijna 27) en woon sinds 8 jaar in Amsterdam. Ik ben hier komen wonen voor mijn studie en wil voorlopig niet meer weg. De meeste vrienden wonen verder weg of zitten in een andere levensfase zoals samenwonen, trouwen en kinderen. Hierdoor is het lastig om spontaan af te spreken. Ik houd van gezellige avondjes onder het genot van een drankje, lekker eten en spelletjesavonden. Mijn eigen keukentje en woning is nogal klein, maar ik sta er zeker voor open om een gezellig groepje mensen te leren kennen.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik lust bijna alles en houd ervan om nieuwe dingen te proberen. Mijn buik is niet zo blij als ik lactose producten eet, maar soms is iets zo lekker dat ik de fout toch maak.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
Mijn vrienden
Oproepen

Eet-, borrel- en gezelligheidsclubje in Amsterdam

Ri

Rianne, Amsterdam
2021-03-30

Bekeken: 526

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi! Ik ben Rianne, 26 jaar (bijna 27) uit Amsterdam. Acht jaar geleden ben ik voor mijn studie naar Amsterdam verhuisd en voorlopig wil ik hier nog niet weg. Ik werk in de evenementenbranche. 

De meeste vrienden wonen verder weg of zitten in een andere levensfase zoals samenwonen, trouwen en kinderen. Hierdoor is het lastig om spontaan af te spreken. Daarom lijkt het me leuk om nieuwe, gezellige mensen te leren kennen.

Ik ben gek op lekker eten en houd ervan om nieuwe dingen te proberen. Mijn keuken is niet zo groot (lees: heel klein), maar ik sta er voor open om nieuwe restaurants in Amsterdam te leren kennen. 

Spelletjesavonden, eten, borrelen, filmavonden, ik ben er allemaal voor in! Wie doet er mee?




Wijn, eten, spelletjes en gezelligheid

Ri

Rianne, Amsterdam
2021-03-30

Bekeken: 380

Aangemeld: 0

Gereageerd: 5

Hey jij daar! Misschien kunnen wij binnenkort wel samen een flesje wijn open trekken met lekkere hapjes erbij! Ik ben Rianne, 28 jaar en woon sinds een jaar of 10 in Amsterdam. Mijn sociale kring is door Corona een stuk kleiner geworden en veel van mijn vriendinnen zijn bezig met samenwonen, trouwen en kinderen. Zelf zit ik niet in deze levensfase waardoor het contract ander is geworden. Het is tijd geworden om mijn sociale kring weer uit te breiden! Ik vind het heerlijk om een lekker wijntje te drinken of een speciaal biertje open te trekken. Zet hier lekker eten bij en het feest is compleet. Daarnaast maak je me ook gelukkig met een spelletjesavond. Skip-bo, Clever, Regenwormen, super gezellig. Hoewel ik met die laatste altijd verlies. Ik werk in de evenementenbranche en boks graag. Corona heeft behoorlijk roet in het eten gegooid dus het ligt nu beide stil. Het lijkt me daarom erg leuk een eetclub te starten en wie weet ook los van het eten lekker een terrasje te pakken of een lekkere wandeling te maken. Stuur me vooral een berichtje als je je in bovenstaande kunt vinden! :)

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid

Sabine, Amsterdam
2019-08-04

Bekeken: 1195

Aangemeld: 17

Gereageerd: 6

Hoi allemaal!

Ik ben onlangs 29 jaar geworden, woon al Mn hele leven in Amsterdam en heb steeds meer vriendinnen die gaan samenwonen, verhuizen, trouwen en/of kinderen krijgen, waardoor onze vriendschap op een laag pitje is komen te staan. Ik zou het leuk vinden om wat nieuwe mensen te leren kennen die dit ook meemaken. Ik ben psycholoog, ik hou van lekker eten, borrelen, dansen en spontaan wat leuks doen!

Ik ben benieuwd of mensen dit herkennen en ook toe zijn aan wat nieuws!