Hallo, ik ben Annyck
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Leidsche Rijn

Geslacht: vrouw

Hi! Ik ben Annyck, 26 jaren jong en woon sinds kort in Leidsche Rijn. Om mijn Social Life een kleine upgrade te geven ben ik op zoek naar lieve mensen met evenveel liefde voor eten en drinken als ikzelf. Ik houd van taarten en gebak maar ook van pasta, brood, salades of ovengerechten word ik blij. Kortom; een foodie in hart en nieren! Zo ook geldt dit voor Merlijn. Met haar samen ben ik op zoek naar gezellig dames die bij ons eetclubje kunnen aansluiten.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben van alle markten thuis en houd vooral van ontzettend lekker koken, wil daar graag meer over leren en drink hier het liefst een klein wijntje of biertje bij! Uit eerdere kookclubs blijkt dat we eerder op zoek zijn naar een vriendinnengroep voor de gezellige klets en het bezoeken van horeca, dan dat we serieuze kookwedstrijden houden. Ook zouden we graag met regelmaat afspreken en hopen we dat, wanneer de klik er is, we alles vriendinnen kunnen afspreken.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Topkoks
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Eet- vriendinnenclub in Utrecht

Annyck, Utrecht
2020-07-10

Bekeken: 620

Aangemeld: 6

Gereageerd: 1

***VOL***

 

Onze club bestaat op dit moment nog maar uit 2 dames die graag het clubje uitbreiden in de regio Utrecht, voorkeur in de buurt van Leidsche Rijn. We zijn 2 gezellige dames van tussen de 25 en 35 jaar en zoeken meiden die er een prioriteit van kunnen maken om minstens 1 keer per maand af te kunnen spreken. Super serieus koken is niet altijd ons ding en we zoeken dan ook dames die het leuk vinden om ook gewoon eens koffie te drinken; vriendinnen dus.

https://www.eetclub.nl