Hallo, ik ben Anne
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 27

Hi! Ik ben Anne, 23 jaar en onlangs verhuisd naar Nijmegen. Ik zou graag mijn sociale kring wat uit willen breiden binnen Nijmegen en het lijkt me daarom erg leuk om af en toe wat leuks te doen met eensgezinden! Een hapje eten, drinken, iets actief doen of gewoon lekker kletsen, hit me up!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik hou van variatie, dus sta open voor veel verschillende keukens!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Oproepen

Gezelligheid in Nijmegen

Anne, NIJMEGEN
2020-02-08

Bekeken: 443

Aangemeld: 5

Gereageerd: 1

Hoi! Ik ben Anne, 23 jaar en woon nu een aantal maanden in Nijmegen, na 4 jaar in Arnhem te hebben gewoond. Ik merk dat mijn leven zich nog vooral in Arnhem afspeelt, en zou ook graag mijn kenniskring in Nijmegen willen vergroten! 

Daarom zou ik het erg leuk vinden om met een aantal mensen af en toe wat te koken, kletsen, borrelen, een filmpje te kijken of een spelletje te spelen: Mijn interesseveld is breed, dus suggesties zijn altijd welkom! Ben uiteindelijk vooral op zoek naar gezelligheid en nieuwe ontmoetingen/vriendschappen. Mocht jij dit ook zien zitten, meld je dan vooral aan :-) 

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid in Nijmegen

Jeffrey, Nijmegen
2019-07-24

Bekeken: 799

Aangemeld: 8

Gereageerd: 2

Mijn naam is Jeffrey en ik woon ongeveer een jaar in Nijmegen. Het lijkt me leuk om een clubje op te richten waarin we gezellig voor elkaar koken, maar ook op stap gaan. Als er eten bij gepaard gaat ben ik al gauw enthousiast! Ik ben in voor veel gezelligheid, goeie gesprekken, lekker lachen en ouwehoeren met elkaar. Gewoon leuke dingen doen waar we met z'n allen zin in hebben!

Borrelen Nijmegen

Samantha, Nijmegen
2022-05-09

Bekeken: 1188

Aangemeld: 11

Gereageerd: 2

Hi,

Mijn naam is Samantha (28) en ik woon sinds kort in Nijmegen. Het lijkt me enorm leuk om nieuwe mensen te leren kennen in deze mooie stad. Vind het leuk om gezellig te borrelen, eten en de stad te ontdekken. Who’s in?!