Hallo, ik ben Eline
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Amsterdam

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi, Ik ben Eline, 27 jaar oud en ik woon tegenwoordig in Amsterdam. Ik ben opgegroeid in Limburg *uitgesproken met zachte g* en ik heb daarna 6 jaar doorgebracht in Tilburg voor een hele leuke studententijd. Om het werkende leven uit te stellen ben ik daarna nog een paar maanden naar Madrid gegaan. Ondertussen woon ik alweer twee jaar samen met mijn vriend in Amsterdam. We wonen nu nog in Oost, maar we zijn druk op zoek naar een nieuw huis (altijd leuk in deze stad). Vijf dagen per week besteed ik aan het leukste wat er is: het lastig vallen en plagen van pubers. Ik werk namelijk als docent Nederlands op een middelbare school. Daarnaast ben ik bezig met uitvoeren van allerlei onderzoeksprojecten aan de universiteit. In mijn vrije tijd ga ik het liefst zo vaak mogelijk op vakantie (lang leve 12 weken vakantie), ga ik graag naar festivals, speel ik toerist in eigen stad en lees ik graag. Hoewel ik zou moeten gaan sporten, ben ik daar niet zo enthousiast over. Mijn vrienden wonen verspreid over heel Nederland, waardoor mijn weekenden vaak vol zitten met treinreisjes door het hele land Daarnaast merk ik met vrienden (ook die dichterbij wonen) dat het vaak lastig is om af te spreken en dat er meerdere datumprikkers nodig zijn voordat er een afspraak kan worden gemaakt. Ook ken ik nog niet ontzettend veel mensen in Amsterdam. Daarom zou ik graag geregeld met een groepje afspreken om gezellig te gaan eten, borrelen, terrassen of wat dan ook! Ik vind het ook leuk om samen te koken, hoewel mijn kookkunsten nog lang geen Michelinsterren verdienen. Mijn vader is kok, dus misschien kan ik hem nog wat geheime recepten ontfrutselen of hem gewoon inhuren om voor ons te koken natuurlijk. Ik vind het ook heel leuk om veel restaurants in Amsterdam te testen. Ik ben dus overal voor in!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben vegetariër (nee niet zo\\\\\\\'n vervelende die andere mensen over wil halen om ook vega te worden), dus het zou fijn zijn als daar rekening mee gehouden zou kunnen worden.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Eetclubje Amsterdam

Eline, Amsterdam
2019-08-01

Bekeken: 363

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi allemaal,

Ik ben Eline, 27 jaar en in woon sinds 2 jaar in Amsterdam. Ik woon hier samen met mijn vriend en ik heb het ontzettend naar mijn zin in deze stad (hoewel Amsterdammers het erg leuk vinden om te zeggen dat hier toch echt niet vandaan kom met mijn zachte g).  Vijf dagen per week vind ik het ontzettend leuk om leerlingen lastig te vallen met lessen Nederlands op de middelbare school. Daarnaast maak ik graag veel stedentrips (lang leve 12 weken vakantie), ga ik graag naar festivals, speel ik toerist in eigen stad en lees ik graag. 

Aangezien mijn vrienden over heel Nederland verspreid wonen, reis ik in het weekend Nederland door om iedereen te zien. Daarnaast merk ik dat het met overvolle agenda's vaak lastig is om spontaan af te spreken en dat er vaak meerdere datumprikkers nodig zijn voordat dit lukt. Daarnaast lijkt het me vooral ook heel leuk om meer mensen in Amsterdam te leren kennen. 

Daarom ben ik op zoek naar een leuk groepje (4-6) mensen om samen mee te gaan eten / koken / borrelen/ terrassen / dansen / eettentjes testen of wat dan ook, ik ben voor van alles in! Mijn kookkunsten verdienen zeker nog geen Michelinsterren, maar ik vind het ook leuk om samen te koken en nieuwe recepten uit te proberen. Mocht je je hierin kunnen vinden, dan hoor ik het graag!

 

Groetjes,

Eline

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid

Sabine, Amsterdam
2019-08-04

Bekeken: 1197

Aangemeld: 17

Gereageerd: 6

Hoi allemaal!

Ik ben onlangs 29 jaar geworden, woon al Mn hele leven in Amsterdam en heb steeds meer vriendinnen die gaan samenwonen, verhuizen, trouwen en/of kinderen krijgen, waardoor onze vriendschap op een laag pitje is komen te staan. Ik zou het leuk vinden om wat nieuwe mensen te leren kennen die dit ook meemaken. Ik ben psycholoog, ik hou van lekker eten, borrelen, dansen en spontaan wat leuks doen!

Ik ben benieuwd of mensen dit herkennen en ook toe zijn aan wat nieuws!