Hallo, ik ben Aimee Entius
lid sinds July 2019
your image

Woonplaats: Almere

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

24 jaar en sinds kort wonend in almere. In een eetclub zoek ik vooral gezelligheid. Ik vind koken leuk,maar houd vooral van eten met het liefst een wijntje erbij :)
Alles wat we moeten weten over jou?
-
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Oproepen

Gezelligheid in Almere

Ai

Aimee Entius, Almere
2019-10-23

Bekeken: 664

Aangemeld: 4

Gereageerd: 0

Hoi,

Wij hebben onlangs een eetclub app groep opgericht (3 meiden) maar zijn op zoek naar meiden (tussen 20 en 30 jaar) die zich nog willen aansluiten.

Ikzelf woon nog niet zo heel lang in Almere, ben hier gaan samenwonen, en zou het leuk vinden nieuwe mensen hier te ontmoeten. Samen gezellig een drankje doen, lekker koken of ergens wat eten lijkt mij leuk! 

 

 

Gezelligheid in Almere

Ai

Aimee Entius, Almere
2019-10-07

Bekeken: 507

Aangemeld: 1

Gereageerd: 0

Hoi,

Ik (24 jaar) woon nu een tijdje in almere  en via via hoorde ik over de eetclub. Het lijkt mij gezellig om nieuwe mensen te ontmoeten hier en gezellig wat te koken/eten of gewoon een lekker wijntje te drinken.

Over mij verder, ik houd van gezelligheid; lekker eten, wijntjes drinken, festivalletje. Maar avondjes thee op de bank ook heerlijk :)

Al eerder reageerde ik op een oproep uit Almere, maar diegene heeft op niemand geregeerd helaas. Met al 2 andere reageerders hiervan heb ik nu app-contact. Er is dus al een groepje van 3 maar het lijkt ons gezelliger als de groep wat groter is. Meer zielen meer vreugde :)

https://www.eetclub.nl