Hallo, ik ben Celine
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Amersfoort

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi allemaal! Ik ben Celine, 23 jaar oud en woon sinds een jaartje samen met mijn vriend in Amersfoort. Een hele mooie stad, maar ik mis een stukje sociaal leven hier. Oorspronkelijk kom ik uit Alkmaar en daar wonen dus ook veel van mijn vriendinnen. Dat betekent: 3 maanden van tevoren plannen en veel reizen. Ik zou het leuk vinden om weer eens wat spontane uitstapjes te maken. Etentjes, filmavondjes, borrelen, goede gesprekken, festivals, sporten, ik ben er allemaal voor in! Wie doet er mee?
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd van koken, bakken, muziek, films, leuke uitjes met vrienden en familie, reizen, katten (heel veel!) en goede gesprekken. Het lijkt mij leuk met een gezellige groep meiden af en toe samen te eten of andere dingen te doen. Ik ben geen moeilijke eter en lust praktisch alles. Ik ben zeker geen topchef en kook geen culinaire hoogtestandjes maar vindt samen eten gewoon erg gezellig!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Op zoek naar gezellige meiden in Amersfoort!

Celine, Amersfoort
2019-09-07

Bekeken: 725

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hi allemaal!

Ik ben Celine, 23 jaar oud en woon sinds een jaartje samen met mijn vriend in Amersfoort. Een hele mooie stad, maar ik mis een stukje sociaal leven hier. Oorspronkelijk kom ik uit Alkmaar en daar wonen dus nog veel van mijn vriendinnen. Dat betekent: 3 maanden van tevoren plannen en veel reizen. Ik zou het leuk vinden om weer eens wat spontane uitstapjes te maken. Etentjes, filmavondjes, borrelen, goede gesprekken, festivals, sporten, ik ben er allemaal voor in! Wie doet er mee? 

https://www.eetclub.nl