Hallo, ik ben Michelle
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Apeldoorn

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi! Ik ben Michelle, 23 jaar en werk als verpleegkundige op het consultatiebureau. Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen. Veel vriendinnen wonen buiten Apeldoorn en daardoor is er weinig mogelijkheid om spontaan dingen te ondernemen, waar ik wel heel erg van hou! Gezellig samen eten, drankjes doen, spelletjesavonden, alles wat gezellig is sta ik voor open. Herken je jezelf hierin? Stuur dan vooral een berichtje en wie weet zien we elkaar snel. Liefs Michelle
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen bijzonderheden :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Oproepen

Gezellige meiden!

Michelle, Apeldoorn
2019-08-06

Bekeken: 460

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hoi! 

Mijn naam is Michelle, 24 jaar en woon al mijn hele leven in Apeldoorn. Nu zul je je dus afvragen waarom ik dan nieuwe mensen wil leren kennen.. Mijn vriendinnen zijn na het afstuderen allemaal buiten Apeldoorn gaan wonen en vriendinnen van de studie woonden hier al niet. Spontaan eens wat afspreken zit er dus niet in, en dat is net wat ik juist leuk vind! 

Ik zoek gezellige meiden die in een groepje of gewoon gezellig met zijn tweeën eens wat leuks willen doen, zoals borrelen, spelletjesavonden, terrasjes pakken, en er zijn vast nog veel meer leuke dingen te bedenken. 

Herken jij jezelf hierin? Ik kom graag in contact! 

Liefs Michelle 

https://www.eetclub.nl

Gezellige dames groep !

Lotte, Apeldoorn
2019-07-27

Bekeken: 565

Aangemeld: 7

Gereageerd: 2

Hi! Ben Lotte, 23 jaar ik ben erg in om nieuwe leuke meiden te ontmoeten! En om nieuwe mooie herinneringen te maken! Daarom lijkt het mij ook erg leuk om dingen te gaan ondernemen zoals; ( gezellig borrelen , ergens goed eten, dansjes doen, bios, shoppen, festivals pakken etc etc! Ik vind alles leuk!) Zelf ben ik niet zo goed in koken...daarom lijkt het mij wel leuk om het te leren. 

Ben benieuwd naar jullie reacties!

Tot snel?!

Liefs