Hallo, ik ben Lieske
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Breda

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 29

Hallo, ik ben Lieske en ik ben 25 jaar oud. Ik ben dol op lekker eten en de laatste jaren ben ik het steeds leuker gaan vinden om dat lekkere eten ook zelf klaar te maken. Ik zou mijn kookskills graag verder willen ontwikkelen, nieuwe recepten uitproberen en daarbij nieuwe gezellige mensen te leren kennen. In Utrecht heb ik mijn studie Psychologie gevolgd en afgerond en na enkele mooie reizen woon ik nu alweer twee jaar samen met mijn vriend in Breda. Ik ken hier nog niet veel mensen maar voel me toch al zo ontzettend thuis in deze stad dat ik me niet meer voor kan stellen dat ik ergens anders zou wonen. Het lijkt me erg fijn om wat meer mensen in deze omgeving te leren kennen die dezelfde interesses hebben als ik - dat is onder andere koken en lekker eten, maar ook de gezellige terrasjes van Breda ontdekken of een kopje thee te drinken. Daarnaast houd ik ook erg van reizen, creatief bezig zijn, fijne gesprekken voeren, een filmpje pakken en concerten en muziek (er is bijna geen moment dat er geen muziek op staat of ik geen nummer in m\\\'n hoofd heb) :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Geen voedselallergie, maar ik houd niet echt van spicy gerechten, verder heeft iedereen wel iets wat hij of zij niet lust maar ik sta er open voor om van alles te proberen om te kijken of m\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'n smaak door de jaren heen nog wat verandert :)
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediƫnten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Familierecepten
Websites en Blogs
Kooktijdschriften
Mijn vrienden
Mijn reizen
Oproepen

Lekker eten, nieuwe receptjes ontdekken en leuke nieuwe vriendschappen opbouwen

Li

Lieske, Breda
2019-08-15

Bekeken: 559

Aangemeld: 5

Gereageerd: 2

Hallo, ik ben Lieske en ik ben 25 jaar oud. Ik ben dol op lekker eten en de laatste jaren ben ik het steeds leuker gaan vinden om dat lekkere eten ook zelf klaar te maken. Ik zou mijn kookskills graag verder willen ontwikkelen, nieuwe recepten uitproberen en daarbij nieuwe gezellige mensen te leren kennen. In Utrecht heb ik mijn studie Psychologie gevolgd en afgerond en na enkele mooie reizen woon ik nu alweer twee jaar samen met mijn vriend in Breda. Ik ken hier nog niet veel mensen maar voel me toch al zo ontzettend thuis in deze stad dat ik me niet meer voor kan stellen dat ik ergens anders zou wonen. Het lijkt me erg fijn om wat meer mensen in deze omgeving te leren kennen die dezelfde interesses hebben als ik - dat is onder andere koken en lekker eten, maar ook de gezellige terrasjes van Breda ontdekken of een kopje thee te drinken. Daarnaast houd ik ook erg van reizen, creatief bezig zijn, fijne gesprekken voeren, een filmpje pakken en af en toe een leuk concert bezoeken. Als het je leuk lijkt om samen een eetclub te beginnen en eventueel ook daarnaast af te spreken mag je me altijd een berichtje sturen :)

https://www.eetclub.nl