Hallo, ik ben Chenda
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Groningen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 30

Hee, Ik ben Chenda (links op de foto), 25 jaar en ben sinds mei afgestudeerd met een master in Communication, Health and Life Sciences. Na 6 jaar te hebben gestudeerd en gewoond in Wageningen ben ik weer terug in de stad waar ik ben geboren en getogen, Groningen! Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee ik gezellige activiteiten mee kan doen. Een eetclubje starten lijkt mij erg tof! Zelf vind ik het super leuk om te koken, graag probeer ik nieuwe recepten uit of een nieuw restaurantje hier word ik altijd blij van. Daarnaast vind ik het gezellig om bordspelletjes te doen, uitstapjes te maken, picknicken, sporten, drankje doen in de stad of lekker losgaan op een festival. Zolang we maar plezier hebben dat is belangrijk!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën en eet bijna alles :)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Oproepen

Clubje vormen om leuke dingen mee te doen Groningen

Chenda, Groningen
2019-09-24

Bekeken: 1093

Aangemeld: 5

Gereageerd: 3

Hee, Ik ben Chenda, 25 jaar en ben sinds mei afgestudeerd met een master in Communication, Health and Life Sciences. Na 6 jaar te hebben gestudeerd en gewoond in Wageningen ben ik weer terug in de stad waar ik ben geboren en getogen, Groningen! Het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te ontmoeten waarmee ik gezellige activiteiten mee kan doen. Een eetclubje starten lijkt mij erg tof! Zelf vind ik het super leuk om te koken, graag probeer ik nieuwe recepten uit of een nieuw restaurantje hier word ik altijd blij van. Daarnaast vind ik het gezellig om bordspelletjes te doen, uitstapjes te maken, picknicken, drankje doen in de stad of lekker losgaan op een festival. Zolang we maar plezier hebben dat is belangrijk! Sporten vind ik ook leuk om te doen. Hoewel ik nog wel opzoek ben naar een sportmaatje, alleen naar de sportschool werkt niet altijd voor mij het motiveert mij meer om het met iemand te doen.

Lijkt het jou gezellig om met mij een clubje te vormen dan hoor ik graag van je!

https://www.eetclub.nl

Gezelligheid is the keyy!!

Ludo, Groningen
2019-08-13

Bekeken: 560

Aangemeld: 4

Gereageerd: 1

Hallo allemaal,

 

Ik ben ludo 25 jaar jong. Ik zou graag via deze manier wat meer like-minded mensen willen ontmoeten en leren kennen. Door is te gaan koken, borrelen, bordspel spelen, muziek luisteren en gezellig lullen. Daarnaast vind het leuk om te reizen en om gitaar te spelen. 

 

Ik hoor graag of het jouw leuk lijkt om een groepje te vormen :)