Hallo, ik ben Baukje Nauta
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Uitgeest

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 32

Hoi! Ik ben Baukje. Sinds juni 2021 woon ik in Uitgeest. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te leren kennen, met anderen te koken en eten, en inspiratie op te doen uit de Internationale keuken!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik ben docent op een hogeschool en ben graag actief. Yoga, wandelen, hardlopen, wielrennen en krachttraining vind ik leuk.
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Websites en Blogs
Sociale Media
TV-programma’s
Kooktijdschriften
Mijn reizen
Oproepen

Nieuw in Uitgeest

Baukje Nauta, Uitgeest
2021-06-27

Bekeken: 598

Aangemeld: 0

Gereageerd: 2

Hoi! Ik ben Baukje, 29 jaar. Sinds een maand woon ik in Uitgeest. In Den Haag, waar ik eerst woonde, had ik een eetclub. Deze groeide snel na opstart uit tot een groep echte vriendinnen. Het lijkt me heel leuk om ook in Uitgeest op deze manier nieuwe mensen te leren kennen! Naast samen borrelen, koken of (ergens) eten vind ik het ook leuk om een avondje uit te gaan, te gaan sporten (zelf heb ik een racefiets en ook yoga en krachttraining vind ik leuk) of bijvoorbeeld lekker op het strand te zitten.

https://www.eetclub.nl

Uitbreiding (meiden)eetclub!

Na

Nathalie, Den Haag
2019-09-05

Bekeken: 796

Aangemeld: 2

Gereageerd: 1

Hi allemaal! 

Wij zijn een eetclubje van 5 meiden (tussen 20 en 30 jaar), en omdat het vaak niet lukt om met z'n allen af te spreken zijn we vaak toch met minder. Het lijkt ons daarom alsnog leuk om uit te breiden met meer meiden :) we koken regelmatig met/bij elkaar maar zijn ook altijd in voor andere leuke en spontane dingen! (drankjes, uiteten, andere activiteiten etc). Lijkt het je leuk om bij ons aan te sluiten? Stuur dan een berichtje!

Liefs, Esmee, Elsbeth, Fieke, Nynke en Nathalie