Hallo, ik ben Denise
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Utrecht

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hoi allemaal! Ik ben Denise, 23 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Utrecht. Ik ben opzoek naar leuke nieuwe vrienden waar ik gezellig mee kan borrelen, koken, filmpje pakken, kletsen en andere leuke dingen kan doen! Want er zijn genoeg leuke dingen te doen! Ik hoop hier leuke nieuwe mensen leren kennen! Liefs, Denise
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik heb geen allergieën, echter ben ik echt van \\\\\\\\\\\\\\\"wat de boer niet kent, vreet die niet!\\\\\\\\\\\\\\\" Hier wil ik vanaf, want er zijn super lekkere (onbekende) dingen die ik nog wil proberen! Ik lust alleen geen noten en drop...
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
De nieuwste trend
Ik haal inspiratie uit...
Familierecepten
Websites en Blogs
Sociale Media
Oproepen

Gezelligheid in hartje Utrecht, ook online!

Denise, Utrecht
2020-04-29

Bekeken: 565

Aangemeld: 5

Gereageerd: 0

Hoi allemaal! Ik ben Denise, 24 jaar en al mijn hele leven woonachtig in Utrecht. Ik vind het altijd leuk om mijn sociale kring uit te breiden en ben opzoek naar leuke nieuwe mensen waar ik gezellig mee kan borrelen, koken, filmpje pakken, kletsen en andere leuke dingen kan doen! Want er zijn genoeg leuke dingen te doen, ook in deze tijd. Dus eerste kennismakingen en meeten via Skype/Houseparty/WhatsApp Video Call/etc tot wij gezellig kunnen afspreken op een terrasje is natuurlijk helemaal leuk! Ik hoop hier leuke nieuwe mensen leren kennen! Geïnteresseerd? Stuur mij een berichtje!

https://www.eetclub.nl

Lekkere Wijntjes en etentjes en leuke avonden!

Ernst, Utrecht
2019-08-09

Bekeken: 490

Aangemeld: 3

Gereageerd: 1

Hooi! Ik woon al hier in Utrecht met veel plezier en de laatste tijd ben ik steeds meer gaan koken met een goede vriend van mij en het leek mij een schitterend idee om dit uit te breiden dus ik zou het leuk vinden om een kook clubje op te zetten en om de beurt te koken eens in de week twee weken oid. 

Natuurlijk is dit voornamelijk voor de gezelligheid dus ik ben ook zeker in voor andere activiteiten zoals avondjes Salsa en Tapas en een koffietje op zn tijd. 

Mijn absolute lievelingsgerecht en specialiteit is courgette koekjes met paprikasaus en als toetje Zabaglione!