Hallo, ik ben Mariska
lid sinds August 2019
your image

Woonplaats: Arnhem

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 33

Hoi, Ik ben Mariska, 28 jaar en ik woon sindskort in Arnhem. Omdat ik nog niet zo veel mensen ken in Arnhem lijkt het me leuk om nieuwe contacten op te doen. Ik mis het spontaan afspreken met mensen omdat mijn vrienden op afstand van Arnhem wonen. Ik eet glutenvrij en melkvrij (intolerantie, geen allergie). Dat klinkt moeilijk, maar dat is het helemaal niet! Lijkt jou het leuk om af en toe samen te koken, te bbqen/picknicken in het park of wat anders leuks te doen? Dan hoor ik graag van je :)
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik eet glutenvrij en vrij van dierlijke melk(producten)
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Glutenvrij
Oproepen

Nieuwe contacten Arnhem / Oosterbeek

Mariska, Arnhem
2019-09-07

Bekeken: 542

Aangemeld: 6

Gereageerd: 2

Hoi, ik ben Mariska, 28 jaar en ik werk als landschapsarchitect in Deventer. Sinds april woon ik in Arnhem en ik ken nog niet zo veel mensen hier. Ik zou het leuk vinden om wat nieuwe contacten op te doen in Arnhem of Oosterbeek. Een eetclub oprichten is ook leuk, maar het zou mij dan meer om de gezelligheid gaan. Koken vind ik wel leuk hoor maar het is geen haute cuisine bij mij. ;) Lijkt het jou ook leuk om samen of met een groepje te koken, buiten de deur te eten (in een restaurant of bijv. bbq'en/picknicken in het Sonsbeekpark) of andere dingen te ondernemen? Dat kan spontaan of misschien kunnen we met een groep een vaste dag in de maand prikken.

Ik heb een gluten- en melkintolerantie. Klinkt moeilijk maar dat is het zeker niet. Ook niet bij uiteten. :) En niet alles wat we samen koken hoeft natuurlijk allergenen vrij te zijn.

https://www.eetclub.nl