Hallo, ik ben Heleen
lid sinds maart 2014
your image

Geslacht: vrouw

Situatie: Relatie

Hallo, ik ben Heleen, 33 jaar en woon sins vorig jaar in Heerenveen. Dat is nog steeds erg wennen en mis mijn eetclubje uit Amsterdam maar omdat dat niet meer te doen is wil ik graag mijn eigen clubje beginnen in Friesland. Kort over mij: Voor de liefde naar Friesland gekomen en momenteel werkende bij Rinsma mode. Ik hou ontzettend van reizen en dan vooral naar Indonesië en natuurlijk gezellig en lekker eten, wijntjes en speciaal bier . Verder sport ik regelmatig zoals wielrennen en yoga.
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik vind alles lekker en hou erg van nieuwe dingen uit proberen. Ik kies altijd iets op de menu kaart wat ik niet ken of zelf nooit maak.
Kookniveau
Ik wil nieuwe mensen ontmoeten en samen met de eetclub mijn kookkunsten aanscherpen.
Mijn dieet is...
Ik eet alles
Ik ben dol op koken met ingrediënten van...
Wereldkeuken
De Versmarkt
Bijzondere winkels
De nieuwste trend
Ik hou van koken met...
Stoofpan
Ik haal inspiratie uit...
Kookboeken
Sociale Media
TV-programma’s
Oproepen

Gezellig etenclub omgeving Friesland!!

Heleen,
2018-08-06

Bekeken: 132

Aangemeld: 0

Gereageerd: 0

Hey hoi, ik ben Heleen, 33 jaar en ik zou het leuk vinden om een eetclubje te vormen met mensen die wonen in Friesland. Vind je het ook leuk om met mensen gezellig te koken, te eten met een drankje dan hoor ik graag van je. 

Ik ben vorig jaar verhuist van Haarlem naar Heerenveen. Het lijkt het mij erg leuk om via deze weg nieuwe mensen te leren kennen die in Friesland wonen. Ik vind het niet erg als je uit Leeuwarden of Joure komt. Het is voor mij een grote ontdekkingstocht in Friesland. Het lijkt mij trouwens ook gezellig om het af te wisselen met  borrelen, nieuwe restaurantjes te proberen of andere activiteiten. 

Kort over mij: Verhuist voor de liefde en momenteel werkende ik bij Rinsma mode. Ik hou ontzettend van reizen vooral naar Indonesie en natuurlijk gezellig en lekker eten, wijntjes en speciaal bier. Verder sport ik regelmatig. 

Vind jij het ook leuk om nieuwe mensen te leren kennen om samen mee te koken en eten, goede gesprekken en bovenal houd je van gezelligheid, stuur mij dan een berichtje! Groetjes Heleen  

https://www.eetclub.nl