Hallo, ik ben Denise
lid sinds September 2019
your image

Woonplaats: Nijmegen

Geslacht: vrouw

Leeftijd: 28

Hi! Ik ben Denise, 23 jaar en sinds kort woonachtig in Nijmegen. Afgelopen jaar heb ik, na het afronden van mijn bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen, een tussenjaar genomen om te kunnen reizen door Nieuw Zeeland. Inmiddels ben ik al weer een tijdje terug in Nederland en van Groningen naar Nijmegen verhuisd om te beginnen aan mijn master. Omdat ik hier nog maar net woon en houd van zowel gezelligheid als eten, lijkt lid worden van een eetclub mij de ideale manier om mensen te leren kennen!
Alles wat we moeten weten over jou?
Ik houd van leuke en spontane dingen doen, sporten, yoga, goede gesprekken, reizen, af en toe een avondje Netflix of een andere slecht programma kijken en ik ben verslaafd aan chocola en het kijken naar zonsondergangen. Daarnaast ben ik een echt spelletjesmonster. Oja, ik eet eigenlijk geen vlees, maar ik wil mijzelf (nog) geen volledige vegetariër noemen. Voor echte culinaire hoogstandjes moet je trouwens ook niet bij mij zijn; het lijkt mij vooral leuk om gezellig samen te eten!
Kookniveau
Ik ben hier om nieuwe mensen te leren kennen en vind het leuk om te koken of samen met de eetclub uit te gaan.
Mijn dieet is...
Vegetarisch/Veganistisch
Ik eet alles
Oproepen

Gezellige eetclub in Nijmegen is op zoek naar jou!

Denise, Nijmegen
2019-09-04

Bekeken: 986

Aangemeld: 23

Gereageerd: 2

Hey, jij daar! 

Woon jij in Nijmegen en betekent eten voor jou ook (vooral) gezelligheid? Top! Dan ben ik op zoek naar jou! 

Sinds kort heb ik mijn vertrouwde stadje Groningen omruild voor het mooie Nijmegen. Tot nu toe helemaal prima, maar toch mis ik gezelligheid. Omdat eten verbindt, denk ik dat het opzetten van een eetclub de ideale oplossing hiervoor is! 

Voor culinaire hoogstandjes ben je bij mij niet aan het goede adres, maar wel voor de slappe lach, een goed gesprek of een luisterend oor. Het lijkt me leuk om samen lekker te eten, maar ook om andere dingen te doen, zoals een spelletjesavond, een filmpje kijken, naar een foodtruckfestival, borrelen, karaoke... (heb jij nog spontane ideeën?)

Heb jij zin om deze eetclub te joinen? Reageer!

https://www.eetclub.nl